La Touche Magique presenteert zichzelf

 In Blog

La Touche Magique presenteert zichzelfOmdat La Touche Magique zich de komende tijd presenteert in enkele magazines, wilde ik wat advertenties laten ontwerpen die meer bij de uitstraling van mijn flyer passen. Het was in die zin een uitdaging, omdat het personal gift shoppen een nog wat onbekend fenomeen is in ondernemersland, dus had ik het gevoel dat ik me duidelijk moest presenteren. Maar zoals meestal op reclameuitingen geldt “less is more”. Da’s niet helemaal gelukt, omdat ik zoveel wilde vertellen 😉 Ik wilde benadrukken dat ik niet alleen de cadeaus cq (relatie)geschenken verzorg, maar ook bedénk.
Ik ben er echter wel heel erg blij mee. Wat heeft Andrea van Winkel van Sinke die opdracht super verzorgd. 👍 Ik ben stiekem ook wel benieuwd wat jullie er van vinden. Is duidelijk wat La Touche Magique voor jou kan betekenen?

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Oog voor detail - La Touche MagiqueVan idee tot relatiegeschenk - La Touche Magique