Leave a little memory

 In Blog

La Touche Magique leaves a little memoryVandaag werd ik aangesproken door iemand die over mij had gedroomd!!! Oh? Verbaasd als ik was, vroeg ik om een toelichting. Het betrof een dankbare ontvanger van een kerstcadeau van een van mijn klanten; ik had als verrassing een La Touche Magique sleutelhanger toegevoegd aan het geschenk.
In haar droom was ze haar sleutels kwijt. Ze werden door iemand gevonden, maar om te verifieren of het wel haar sleutels waren, moest zij vertellen wat er op de sleutelhanger stond. Wist zij veel….ze had de mooie ster met label aan haar sleutelbos gedaan, maar zich niet heel erg verdiept in de tekst “Leave a little sparkle wherever you go”, laat staan de naam La Touche Magique.
Nu – na deze droom – zal ze beiden niet snel vergeten. ? I leave a little memory, wherever I go…even in dreams.

Meest recente blogs

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

La Touche Magique - impressie van cadeausLa Touche Magique aanwezig bij Trendz 2018