Lente en Pasen; tijd voor een nieuw contactmoment

 In Blog

Het is deze dagen nog nauwelijks voor te stellen en  ik twijfel zelfs over de goede werking van mijn onlangs aangeschafte schapenwollen vierseizoenen dekbed. Het is koud! Maar de lente en Pasen komen er aan!

Over zo’n 3 weken is het zover. Dagen worden langer, er komt meer zon. Meer licht maakt dat de planten en bomen nieuwe bladeren krijgen. De dieren ontwaken uit hun winterslaap en bij de mensen ontstaan de lentekriebels. Ook Pasen volgt snel daarna. En zonder al te veel in detail in te gaan op de betekenis van dit feest, ligt de nadruk ook hier op NIEUW.

Deze mooie tijd van het jaar kan je heel goed aangrijpen voor een nieuw contactmoment met je relaties. De afgelopen tijd evalueren, welke stappen worden vervolgd, waar blazen jullie samen nieuw leven in en op welke manier. Je brengt jouw organisatie weer even onder de aandacht.

Jouw contactmoment gepaard laten gaan met een verrassend lente- of paascadeau betekent een extra attentiewaarde. La Touche Magique denkt graag met je mee hoe je hier invulling aan kunt geven. Ga je een mailing de deur uit doen of ga je jouw contact een bezoekje brengen? Alle uitingen in cadeauvorm zijn mogelijk, voor ieder budget is wat te verzinnen. Bedenk wat je wilt uitstralen, welke boodschap je over wilt brengen en ik bedenk en regel er een passend geschenk bij.

Interesse? Gewoon even contact opnemen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Natuurstenen sfeerhaard bij La Touche Magique