“Omdat jullie allemaal kanjers zijn.”

 In Blog

Kanjer cadeaupakket - La Touche MagiqueVoor dit kanjer pakket moest ik even heel snel schakelen. En dan is het zo fijn om een breed netwerk te hebben.
3 dagen voor mijn vakantie en voor het weekend een aanvraag; of ik nog 260 cadeautjes kon verzorgen. Of eigenlijk was het geen vraag: “Ik heb een go van het management om voor 10 euro iets te regelen voor volgende week.” Haha, leuk dat het vertrouwen er is dat je dit haalt.

Ik had de persoon in kwestie verteld over een cadeau-idee, maar dat haalde ik helaas niet op tijd, daar moesten namelijk wat producten voor uit het buitenland komen plus daarnaast bevatte het arbeidsintensieve geschenken.

Gelukkig kon ik een drietal alternatieven bieden: heerlijke macarons, (happy) truffels met gepersonaliseerd doosje en dit kanjer cadeaupakket. Het was even stemmen in het management team, maar uiteindelijk – dat was nog even spannend in verband met de deadline -, werd gekozen voor het laatste cadeau.

Ik had inmiddels iets meer speling met de gewenste leverdatum, maar met snel schakelen en handelen en mede dankzij PostNL is het gelukt op de oorspronkelijke gewenste datum te leveren.

Yeah! Dit geeft altijd zo’n kick.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Oranje voetbal cadeaus - cadeaupakket - La Touche MagiqueHow it's done - La Touche Magique