Op zoek naar een cadeau voor vaderdag?

 In Blog

Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Vaderdag

17 juni is het vaderdag! In samenwerking met Decorama Glas & Graveeratelier heeft La Touche Magique een leuke VADERDAGACTIE.

Vaderdagactie La Touche Magique_DecoramaVanaf vandaag te koop bij Alumiz Bijoux and More Shop in Shop; een powerbank inclusief gravure met een tekst naar keuze.

Een aluminium powerbank met ingebouwde lithium batterij (2000mAh). De PowerCharger kan via USB, met bijgeleverde USB-kabel, worden opgeladen en is geschikt voor het opladen van de meest gangbare mobiele apparaten. Incl. gebruiksaanwijzing.

Op deze manier hoeft vaders telefoon nooit meer leeg te zijn, kan je hem altijd bereiken als het eten bijna klaar is. Is hij altijd te bellen of te appen als je kind een mooie tekening voor hem heeft gemaakt en staat te popelen het hem te laten zien. Of als je hem – zomaar tussendoor – wilt laten weten hoeveel je van hem houdt.

Iets anders?

Is de powerbank het niet voor je, dan zijn er nog voldoende andere leuke mannencadeaus. Bekijk dit filmpje maar ‘ns om er een indruk van te krijgen.

Een andere gelegenheid

Uiteraard is La Touche Magique er niet alleen voor vaderdagcadeaus. Er zijn zoveel verschillende geschenken te bedenken. Verjaardagscadeaus, een geschenk voor een jubileum, een geboorte of huwelijk, relatiegeschenken, kerstpakketten; tal van opties waarbij La Touche Magique graag jouw zorg uit handen neemt. Bel op app gerust ‘ns voor de mogelijkheden; 085-060 24 68.

Voor nu alvast een fijne vaderdag!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Teenslippers met gravure voor korfbalkampioenen - La Touche MagiqueUSB sticks met bedrukking - La Touche Magique