Oriflame als cadeau

 In Blog

Oriflame als cadeau - La Touche MagiqueSinds vorige week ben ik Oriflame brand partner geworden. Een mooi merk; “met hoge kwaliteit cosmetica en wellness producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en materialen die zowel jou als de natuur respecteren én proefdiervrij”.

Waarom?

Al tientallen jaren gebruikte ik dezelfde gelwash van een ander natuurlijk merk. Tot ineens deze week het product niet meer verkrijgbaar was. Ik lichtelijk in paniek. Ik ben geen persoon die met wattenschijfjes in de weer is om eerst mijn ogen schoon te maken, vervolgens met een ander product mijn gezicht te doen. Het moet bij mij vooral snel en gemakkelijk gaan. Dus hup, onder de douche, en met gelwash m’n gezicht wassen.

Ik op zoek naar een ander product, wil inmiddels niet zomaar meer iets op m’n huid smeren en probeerde me in te lezen in natuurlijke producten. Met de nadruk op probeerde, want ik als leek op dit gebied, werd wars van alle informatie hierover. Op dat moment – het moest zo zijn – werd ik benaderd door Joyce de Haan. Of Oriflame in cadeaupakketten niets voor me was.
Ik moest er even over nadenken, ook omdat ik al FM business partner ben. Maar het natuurlijke sprak me zeer aan en zag het als een aanvulling. Het een of het andere ook niet uit te sluiten.

We hadden een leuk gesprek en ik besloot brand partner te worden. Ik zal niet zo actief zijn als mijn enthousiaste collega brand partners dat zijn, en eerlijk gezegd ben ik nog aan ’t zoeken naar de juiste weg hierin zonder jou af te schrikken met een overkill aan Oriflame.

Ik denk dat Oriflame zich uitstekend leent als cadeau; voor een ander of voor jezelf, zelfs voor zakelijke relaties met wie je niet op gespannen maar ontspannen voet wilt staan 😉; een cadeauset van voetproducten bijvoorbeeld, om de zomer in te luiden.

Ben jij ook geïnteresseerd in de Oriflame producten? Neem gerust een kijkje in mijn Oriflame webshop.
En laat het me weten als ik een heerlijk cadeaupakket voor jou mag bedenken en samenstellen.

Ken jij Oriflame? Van welk product?

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

How it's done - La Touche MagiqueEK 2021 ruiteniwsserreclame - La Touche Magique