Over bloopers gesproken

 In Blog

Ken je zo’n moment dat je wel door de grond kunt zakken, het schaamrood op je kaken staat, je het liefst de tijd terugdraait? De koude markt benaderen is nooit m’n sterkste kant geweest, maar hoe kom je anders in the picture bij bedrijven die je wellicht nog niet kent, maar die je zeer zeker van dienst kan zijn? Dus trok ik vandaag m’n stoute schoenen aan – ze knelden nogal – en ik besloot mijn lijst van Kamer van Koophandel er ‘ns bij te pakken. Wanneer kan La Touche Magique iets voor bedrijven betekenen? Onder andere bij een jubileum, want ik kan me zo voorstellen dat bedrijven juist met zo’n feestelijke gebeurtenis medewerkers en relaties willen bedanken. Immers mede dankzij hen is deze mijlpaal bereikt. Dus ik pak m’n calculator er bij en pik de jubilarissen er uit. Hee! Wat leuk, twee bedrijven, die voor Groesbeek van grote betekenis zijn, vieren hun 25 jarig jubileum. Ik m’n aller charmantste woordenschat uit de kast getrokken en een mail gestuurd. Over dat ik me voor kan stellen dat hun tijd kostbaar is en dat ze toch goed voor de dag willen komen met hun jubileum, dus dat ik ze kan ontzorgen in hun zoektocht naar een passend cadeau of relatiegeschenk. “Verzenden”.

Niet veel later ontvang ik een vriendelijk antwoord van een van de twee; dat hun organisatie toch iets langer dan 25 jaar bestaat, het opereert al 60 jaar onder deze naam. “OMG!, Sonja, hoe kon je zo stom zijn! Je kent zelfs de vader van de directeur, de voormalig eigenaar. En eh…hoe zit het eigenlijk bij dat andere bedrijf dat je aanschreef, ook die ken je al van kinds af aan.” Ken je zo’n cartoongeluid als er iets mis gaat in een tekenfilm? Nou, die had ik tezamen met mijn excuus voor de blooper-mail wel mee kunnen sturen naar deze organisaties die wellicht nu in hun vuistje lachen. Laat ik het maar positief bekijken…ik heb tenminste een glimlach op hun gezicht getoverd en ik ben in ieder geval even in de aandacht geweest. Plus het was weer een hele wijze les.

Misschien moet ik ook maar ‘ns teletijdmachines gaan verkopen?

Ken jij een verhaal waarbij je er heel goed een kan gebruiken? Gedeelde smart is halve smart, dus deel ze maar, de verhalen 😉 Laat mij ook ‘ns glimlachen.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Magic in omdenken - La Touche Magique