Personal gift shoppen

 In Blog

Wat is personal gift shoppen?

Personal gift shoppen - La Touche MagiqueIk had het er de week nog met iemand over, hoe vaak het wel niet voorkomt dat het regelen van een cadeau op de zaak bij de secretaresse wordt neergelegd. Dat terwijl ook haar bordje al behoorlijk gevuld is. En het regelen van een cadeau doe je simpelweg niet even tussendoor. Dat kost tijd. Want ik kan me voorstellen dat de intentie is met een cadeau op de proppen te komen dat goed doordacht is, dat past bij de ontvanger. En als je dan al iets verzonnen hebt, is dat eenvoudigweg niet altijd zomaar te koop in het winkeltje op de hoek, waar je tijdens je lunchpauze toch voorbij komt. Natuurlijk, online shoppen is een optie, maar stiekem aan ben je ook daar weer een poos mee bezig. Dat terwijl die stapel werk die je al had liggen er niet lager door wordt.

Juist! Daar springt La Touche Magique op in. Ik moet het nog regelmatig uitleggen, wat het personal gift shoppen inhoudt. Je kan mij er op uitsturen om jouw verjaardagscadeau te verzinnen en te regelen. Of wellicht is er iemand 12,5 jaar in dienst die logischerwijs in het zonnetje gezet moet worden. Of iemand verdient een afscheidscadeau omdat diegene zich al zo lang met hart en ziel voor de zaak heeft ingezet en nu heeft besloten de carrière elders voort te zetten. Dat verdient een cadeau met aandacht, zodat de medewerker zich oprecht gewaardeerd voelt. Er is persoonlijke aandacht. Zo ook bij het kopen van het cadeau en dat kost tijd. Tijd die ik er met liefde en plezier in stop; voor jou.

Iemand zei me: “jij doet toch van die exclusieve cadeaus”. Dat klonk ineens alsof het heel ver van iemand af stond, alsof het altijd duur moest zijn. Ik kan het natuurlijk verkeerd geïnterpreteerd hebben, maar ik wil juist benadrukken dicht bij de mensen te staan. Ja, klopt, ik heb wel ‘ns een met de hand geschilderd uniek Delfts blauw bord als relatiegeschenk mogen voorstellen, maar ook heb ik cadeaus verzorgd van enkele tientjes. Dus voor iedereen en voor ieder budget kan je La Touche Magique inschakelen. Geef me wel wat tijd, want ik heb op veel zaken grip, maar op het creatieve denkproces kan ik niet altijd invloed uitoefenen. Ik leg de vraag van de klant in de week en laat zelfs mezelf verrassen met wat er komt oppoppen; direct, na enkele uren, na enkele dagen, wanneer dan ook.

En een mooie quote tot slot

IT’S NOT ABOUT IDEAS. IT’S ABOUT MAKING IDEAS HAPPEN

 

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Zonnebrand creme - La Touche Magique