Petje af voor de mensen achter Boer zoekt Vrouw

 In Blog

Wat een top ondernemerschap - Boer zoekt VrouwTja, en dan komt er een moment, dan is het Boer zoekt Vrouw avontuur voorbij….

Boer zoekt Vrouw? Ja, voor degenen die het nog niet weten. Ik heb vorig jaar een brief geschreven naar boer Rob en samen met 9 andere dames koos hij mij uit om op onderzoek uit te gaan. Een zoektocht naar ware liefde. Die heb ik niet gevonden bij Rob en hij niet bij mij en eigenlijk vind ik dit medium ook helemaal niet de plek om hier nader op in te gaan. Gewoon de afleveringen terugkijken als je geïnteresseerd bent.

Waarom ik hier dan wel over begin? Als ondernemer kijk ik wellicht anders naar hoe zo’n programma wordt gemaakt. En ik kan niets anders dan hier m’n petje voor af zetten. Ik zie de mensen met wie ik te maken heb gehad als hechte teamleden die het samen leuk vinden een programma op een zo’n mooi mogelijke manier neer te zetten. Geen tv programma dat je zwart maakt om de kijkcijfers. OK, sommigen facetten misschien wat extra belicht of benoemd, maar ja, ook ik weet dan: “it’s tv, man”. Als deelnemer heb ik de steun gevoeld van de programmamakers. Regelmatig met me in contact, een appje, een telefoontje… Een team van deskundige mensen die achter de schermen voor je zorgen. En ook als je er tussentijds behoefte aan had, kon je op ze terugvallen. En nu hoor ik je – gezien de ongezoute mening van het gros van de kijkers – bijna denken: “Die momenten zal jij dan wel, in geval van Rob, veel nodig hebben gehad.” Haha, laat ik er maar om lachen. Rob is Rob, een muzikale lieve vent met het hart op de juiste plek en wij waren geen match.

Maar terug naar de crew achter Boer zoekt Vrouw. Ik heb de afleveringen met veel bewondering gekeken. Je moet je voorstellen dat de deelnemers continue worden gefilmd, logisch want het komt op tv, een opnamedag uren en uren duurt en dat daar slechts minuten van worden uitgezonden. En dan zodanig dat het voor de kijker begrijpelijk is. Nou serieus, daar zet ik m’n petje – niet met logo, want merken mogen niet in beeld, dus ook niet bij Robs petje – voor af. Complimenten, applaus en wat al niet meer. Dat mag toch best even hier, want het is wel even een bedrijf dat hier wordt gerund. En of dat nu een organisatie is als La Touche Magique, KRO-NCRV of producent Blue Circle, er wordt met passie gewerkt, er wordt met en voor mensen gewerkt en dat alles met veel liefde en passie. Chapeau.

Dank je wel, Yvon, Birgit, Gijs, Ingmar, Maarten, Fleur, Maaike, Ellen, Miriam en Mark. Sorry, als ik iemand vergeten ben. Waar begin ik ook aan als ik niet goed ben in namen onthouden 😉.
En wie voor altijd een bijzonder plekje in mijn hart hebben, zijn Wendy, Silvia, Gepke, Nellie en Rob.
En ook de band met de overige vijf vrouwen van Rob – zou die willen 😉 – is bijzonder. Deze toppers hebben mijn Boer zoekt Vrouw avontuur tot een onvergetelijke mooie gebeurtenis gemaakt. Niemand die dit cadeau nog van me afpakt. En als kers op de taart ook nog ‘ns in Lucky TV …. hahaha … waarom ben ik eigenlijk nog aan het schrijven? Met die ton die Wendy en ik buit maakten, hadden we al lang op een of ander tropisch eiland kunnen liggen. Subliem.

Foto: bron KRO-NCRV

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Sokken gemaakt van koffieafval - relatiegeschenk - socks - La Touche MagiqueLa Touche Magique is jarig