SALE: opruiming in Facebook shop

 In Blog

Sale - Opruiming - La Touche MagiqueSale sale! Ik ben aan het opruimen, wat betekent dat ik de producten die ik op voorraad heb voor de helft van de prijs aanbied. 50% korting!
Zoals jullie weten, heb ik geen standaard assortiment en geen voorraad. Ik selecteer en shop cadeaus en relatiegeschenken die passen bij de aanvragen die ik binnenkrijg. Ik ben echter in het verleden op markten aanwezig geweest en ik heb soms in grotere aantallen ingekocht, waardoor er een voorraad is ontstaan.

Leuke cadeautjes voor verjaardagen, jubilea, Valentijnsdag, moeder- en vaderdag, voor jezelf, noem maar op…
Bekijk mijn facebookshop! Bijna alle producten nu met 50% korting, zolang de voorraad strekt. Er zijn enkele uitzonderingen waar deze actie niet voor geldt, dan staat het er in de omschrijving bij. Prijs- en typefouten voorbehouden.

Heb je interesse in een cadeau, neem contact op. Stuur een bericht via WhatsApp (085-060 24 68) of e-mail en je hoort van me.

https://www.facebook.com/latouchemagiquenl/shop

Meest recente blogs

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

Sta niet voor aap - La Touche MagiquePaascadeau met handgemaakte chocolade paaseitjes - La Touche Magique
WhatsApp chat