Secretaressedag

 In Blog

Vandaag een mailing de deur uit gedaan. Dit keer in een vertrouwde omgeving, want ongetwijfeld zijn er nog ondernemers in m’n eigen gemeente die de toegevoegde waarde van La Touche Magique voor hun bedrijf nog niet kennen, die mij nog niet kennen. Dus mezelf voorgesteld.

Want 19 april is het Secretaressedag. Dat is een van de momenten in het jaar waarop je als werkgever kan laten merken hoe dankbaar je bent met de secretariële drijvende kracht van de organisatie. Ik zeg bewust “een van de”, want er zoveel gelegenheden in het jaar om je waardering en dankbaarheid te tonen en je zal blij zijn met het hele team, plus met je relaties. Immers mede dankzij hen kan de organisatie draaien. En dat is waar ik in kan springen.

Je hebt het ongetwijfeld al druk genoeg met je eigen bezigheden, maar ziet toch ook wel in dat waardering op zijn tijd onmisbaar is. Jouw waardering motiveert en leidt tot meer betrokkenheid bij de organisatie. En dan telt niet alleen
het schouderklopje. Ook een leuk cadeau kan hier aan bijdragen en zal goed in de smaak vallen. Ik help je dan ook graag om goed voor de dag te komen met een bedankje of een relatiegeschenk! En of dat nu om enkele stuks gaat of om grotere aantallen, alles is bespreekbaar.

So spread the word, dat is wat ik vanmiddag letterlijk heb gedaan, weer ‘ns ouderwets gezellig met de post.

Ik ben Sonja van Duijnhoven van La Touche Magique, aangenaam!

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Blooper van La Touche Magique