Te gek leuke partyprikkers

 In Blog
Update d.d. 30-03-2019: De cadeaus van La Touche Magique zijn niet langer bij Alumiz verkrijgbaar, met uitzondering van de chocoladewijnen. Ik bedank Twan en zijn team voor hun inzet en de verkoop de afgelopen periode. 
Als je geïnteresseerd in één of meerdere cadeaus, neem dan gerust contact op. Of laat mij jou contacten.

Partyprikkers - La Touche MagiqueDe muziek gaat wat harder, de koffie- en theeronde is geweest en er is tijd voor wat dance moves voor de liefhebbers. OK, ik geef toe, je zou mij zomaar als een van de eersten op de dansvloer kunnen zien.
Na een poosje ga je rond met wat hapjes; kaasblokjes, tomaatjes, druiven, komkommer en andere lekkere snacks, waar jullie vast veel creatiever in zijn dan ik. Waar je dan helemaal de blits mee maakt, zijn deze party prikkers. Zo saai als kaasjes lijken te zijn, ineens zijn het heuze boogie bites geworden. Geweldig toch! Als je feestje nu geen succes is, weet ik het niet meer.

Verkrijgbaar als set van 16 stuks.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een winstgevend ondernemerschap - La Touche MagiqueLaat ze stralen als sterren - La Touche Magique