Teenslippers met gravure voor korfbalkampioenen

 In Blog

TEENSLIPPERS MET GRAVURE VOOR KORFBALKAMPIOENEN

Teenslippers met gravure voor korfbalkampioenen - La Touche MagiqueDe uit Milsbeek afkomstige Korfbalteams SPES 2 en A1 zijn kampioen geworden! En dat mag gevierd worden.
La Touche Magique werd gebeld door een van de ouders van de korfbalmeiden. Om hen te feliciteren wilden ze iets blijvends geven. Na wat voorstellen over en weer vonden zij het leuk om teenslippers met een gravure cadeau te doen. In het rood, aangezien de kleuren van de club zwart en rood zijn. De tijd die we hadden om dit geschenk geregeld te krijgen, was niet veel. Gelukkig schakelden we snel en kon ik uiteindelijk nog vlak voor de deadline om de slippers op tijd geleverd te krijgen, nog even snel voor ik een huwelijksceremonie van een vriendin in ging, een akkoord geven op de drukproef.
En of er dan ook nog iets van een doucheproduct bij kon, liefst ook in deze kleuren. Even zoeken en ja hoor, gevonden. Nog snel zwart lint scoren en het geheel inpakken in cellofaan.
Een zomers vrolijk cadeau dat de korfbaldames echt verdiend hebben. Laat het teenslippersweer nu maar beginnen. Gefeliciteerd, meiden!!

Heb jij ook zo’n sporter in de familie die op het punt staat kampioen te worden en wil jij het team feliciteren met een toepasselijk cadeau. Of een geschenk ter afsluiting van het seizoen of om ze een mooie zomer te wensen. Dat kan geregeld worden! 085-060 24 68 (ook voor whatsapp).

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een toilettas met eigen foto - La Touche MagiqueVaderdagactie La Touche Magique_Decorama