Tijd voor Kerst

 In Blog

La Touche Magique - Tijd voor KerstNog enkele cadeaus in te pakken. En dan ga ik vanaf maandag op pad om relaties, en niet te vergeten, hun medewerkers te verrassen met mooie geschenken voor Kerst. Fantastisch toch!
En in de loop van de week kan ik ook mijn zoon – en ik geef toe, mezelf – blij maken, door mijn woonkamer van het pakhuis dat het was geworden om te toveren tot een sfeervol kersttafereel, inclusief de kerstpinguins waar ik verliefd op ben geworden. 
Ik kijk terug op een flitsende start van La Touche Magique en ik ben klanten, leveranciers, familie, mijn zoon en vrienden dankbaar dat zij dit mede mogelijk hebben gemaakt.
Het is spannend wat het nieuwe jaar gaat brengen en er borrelen al wat ideeen op. Dus ik heb er zin in. Yeah!
Maar eerst genieten van Kerst met mijn lieve familie en rust nemen in de vakantie, gezellig samen thuis en uit. Inspiratie opdoen voor de tijd die komen gaat.
Ik wens iedereen heerlijke dagen toe, leef naar de kerstgedachte en geniet van deze mooie tijd van het jaar.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique in Management UpdateLa Touche Magique in wintereditie Topic 2017