Trots op mooie cadeaus

 In Blog

Tevreden mag ik terug kijken op hele drukke maanden. Trots op de mooie cadeaus die uit hard werken, creativiteit en leuke samenwerkingen zijn ontstaan. Dankbaar ook vooral voor de kerstelven die me helpende handjes boden.
Helaas heb ik inmiddels ook moeten constateren dat ik afhankelijk ben. Dat is niet altijd gemakkelijk voor me. Bij een relatie bleken maar liefst twee cadeaus uit het #kerstpakket niet aan de gewenste kwaliteit te voldoen, vertoonden ze gebreken. Echt enorm vervelend. Ik kan niet anders dan dit zo goed mogelijk oplossen. Maar oh, wat baal ik dan. Voor mij moet een cadeau – en al helemaal met Kerst – perfect zijn. Uiteraard vertrouw ik erop dat men snapt dat het soms out of my reach is en ik hoop dat de manier hoe het wordt opgelost, blijft hangen.
Ik heb ook geconstateerd dat ik maar een mens ben. Een van de tientallen pakketten had zonder alcohol moeten zijn, maar gelukkig kwamen we er op tijd achter en kon het tijdig recht getrokken worden.
Ik kijk trots terug op een succesvol jaar. Altijd spannend wat het volgend jaar gaat brengen. Er komt een webshop voor promotionele artikelen, zodat je – als je er behoefte aan hebt – zelf kunt neuzen tussen de vele give aways. Mijn kracht blijft overeind, het bedenken en regelen van een toepasselijk cadeau. Plus meedenken en -doen in het belang van de klant.
Ik wens iedereen een mooie afsluiting van 2019 en voor 2020 niets dan goeds, liefde, geluk en gezondheid. Dit alles met een vleugje magique.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Er is meer tussen hemel en aarde - kerstverhaal - La Touche MagiqueOp tijd - La Touche Magique