Valentijnsdag

 In Blog

La Touche Magique helpt je met ValentijnsdagEr zijn 365 dagen in het jaar waarop je iemand de liefde kunt verklaren, waarop je iemand kunt laten weten dat je om hem geeft of waarop je iemand in het zonnetje kunt zetten. Valentijnsdag geeft nog een extra dimensie aan het geheel, dan is het officieel de dag van de liefde.

14 februari is de dag bij uitstek om toenadering te zoeken tot jouw geheime liefde, om hem of haar anoniem te laten weten hoe groot jouw liefde is. Als je dat gepaard wil laten gaan met een cadeau, maar het ontbreekt je aan inspiratie, creativiteit of simpelweg aan tijd, dan is La Touche Magique jouw cupido.

Zakelijk gezien kan je deze dag ook aangrijpen om ‘ns verrassend bij je relaties uit de hoek te komen. Met Kerst is het bijna gewoonte hun extra aandacht te schenken. Maar wie verwacht het met Valentijnsdag? Vrijwel niemand, denk ik. Dus waarom zou je deze gelegenheid niet aangrijpen om te benadrukken hoe belangrijk de relatie is. Je komt daarmee weer ‘ns extra in the picture en jij zal niet snel vergeten worden.

Wil je dat ik met je meedenk hoe Valentijnsdag er voor jou uit kan zien? Chat, bel of mail gerust.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Prijsvraag Valentijnsdag La Touche MagiqueVele kleintjes maken een grote - La Touche Magique