Van kerstparkiet naar jouw persoonlijke boodschap

 In Blog

Hoe vinden jullie hem? Het kerstparkiet.

De kerstparkiet - kerstpakket voorzien van een boodschap - La Touche MagiqueIk had laatst een leverancier aan de telefoon. Deze leverancier maakt het mogelijk om aan elk cadeau dat jij weggeeft een persoonlijke boodschap toe te voegen. In dit gesprek werd het kerstparkiet geboren….

Zeker met een kerstpakket en grotere aantallen lukt het niet altijd je cadeau persoonlijk te overhandigen. Wat het dan extra leuk maakt, is er een persoonlijke boodschap van je zelf aan toe te voegen. Ondanks de afstand is er dan toch het gevoel van persoonlijk contact, een face-to-face boodschap. Nu hoef je niet te denken aan ingewikkelde professionele video-opnames, achtergronden, jij zelf gestyled. Nee, gewoon zoals je bent, vanachter je bureau bijvoorbeeld met je mobiele telefoon een boodschap voor je relaties of werknemers opnemen. Want zo praat je anders immers ook met ze. Deze boodschap stuur je mij toe en ik zorg ervoor dat jouw boodschap door middel van een QR code op een kaartje of mogelijk zelfs op het cadeau zelf een plekje krijgt. Jouw collega of relatie scant de code, wat bij veel toestellen al gewoon met de camera kan, en krijgt vervolgens jou in beeld.

In het gesprek met de leverancier versprak ik mezelf. “Kerstparkiet”…en we schoten beiden in de lach.
Een parkiet kan je leren praten. Een belangrijk onderdeel daarvan is om te beginnen een band op te bouwen met het diertje. In zakenland is dat niet anders, een goede band opbouwen met je relaties en medewerkers en vooral behouden is superbelangrijk. Een cadeau, een kerstpakket of een give away, allemaal producten daar je daarbij helpen. En weet je niet in welke vorm? Precies, laat La Touche Magique het voor je bedenken én regelen.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Taart ROVINIJ - La Touche Magique