Veiligheidsvest als relatiegeschenk

 In Blog

Veiligheidsvest als relatiegeschenk - La Touche MagiqueMet een veiligheidsvest valt niet alleen jouw relatie op

Het is vandaag Internationale Dag van Veiligheid op het Werk. Deze dag is bedoeld om iedereen een gezonde en veilige werkplek te kunnen geven.

Ook onderweg is veiligheid uitermate belangrijk. Je bent verplicht er voor te zorgen dat jouw auto in orde is; oeps, dat herinnert me er aan dat ik de keuring van mijn auto nog moet regelen. Stel dat je toch met panne langs de weg komt te staan, dan kan je er maar beter voor zorgen dat jij opvalt als je naast je auto staat.

Is een veiligheidsvest verplicht?

Ik heb altijd gedacht dat je verplicht bent een veiligheidsvest in je auto te hebben liggen, maar in Nederland is dat niet het geval. Volgens de Europese regels is een veiligheidsvest niet in alle landen verplicht. Toch is het verstandig een goedgekeurd veiligheidsvest bij je te hebben. Buitenlandse politieagenten zijn mogelijk niet op de hoogte van de Europese regels en kunnen je zomaar een boete geven. Een officieel bezwaar tegen de boete kost veel tijd en geld en onderschat de ergernis niet.

Met een veiligheidsvest val je beiden op

Ik denk dat veel mensen nog geen veiligheidsvest in de auto hebben, maar er wel het belang van inzien. Als jij jouw relaties een veilige rit toewenst en tegelijkertijd óók wilt opvallen, dan is een veiligheidsvest met jouw logo vast iets voor jou! Informeer naar de mogelijkheden.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Netwerken - La Touche Magiquebalans - waterpas - La Touche Magique