Vliegvissen en Fotograferen

 In Blog
Vliegvissen en fotograferen door Rudy van Duijnhoven - La Touche Magique

Als er iemand is die van zijn hobby zijn beroep heeft weten te maken, is het mijn broer Rudy van Duijnhoven wel. Zolang ik me kan herinneren, fotografeert hij en vindt hij zijn passie in het vliegvissen. Vroeger bekeken we met de hele familie de indrukwekkend dia’s van zijn reizen waarop hij de meest grote vissen toonde. Hij schrijft het nieuwste van het nieuwste op het gebied van (vlieg)vissen voor het sportvissersmagazine Beet en maakt daardoor vele reizen. Inmiddels moet ik op facebook lezen in welk land hij nu weer vertoeft 😉

Rudy heeft onlangs een boek geschreven, “Vliegvissen en Fotograferen”. “Wij vliegvissers komen op de mooiste plekjes op deze aardbol. Die indrukken wil je graag delen met je gezinsleden, familie, vrienden en kennissen. Een foto zegt meer dan duizend woorden, dat is een bekend gezegde. Maar wanneer foto’s te donker, overbelicht, onscherp, of in onnatuurlijke kleuren verschijnen, dan vergaat iedereen snel de lol”, aldus Rudy.
In dit boek deelt hij zijn kennis en kunde en voor de liefhebber; echt een aanrader. Mooie foto’s met goede tips. Het boek is in deze webshop verkrijgbaar.

Onlangs kreeg ik met mijn verjaardag nog een uitnodiging een middagje met hem en zijn vriendin Cora Nicolasen te gaan vliegvissen. Uiteraard gaan mijn zoon en ik die uitdaging graag aan, lijkt me hartstikke leuk dat ‘ns te proberen.

Trots op mijn broer!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Laat ze stralen als sterren - La Touche MagiqueLa Touche Magique in Topic - winter 2018