Weet jij dit al van geuren?

 In Blog

Wat weet jij al van geuren?

Wat weet jij al van geuren? - La Touche MagiqueWeet jij dat

  • ons brein 10.000 geuren kan verwerken. Ons reukorgaan is het gevoeligste van alle zintuigen! Wij onthouden geuren met een accuraatheid van 65%, zelfs na één jaar.
  • geur een belangrijke rol speelt in aantrekkingskracht.
  • de neuzen van mannen groter zijn dan die van vrouwen.
  • je elke 4 weken als nieuw ruikt. De geurcellen in onze neus vernieuwen om de 28 dagen zodat geuren nieuw en fris ruiken.
  • geur de eerste van alle zintuigen is om zich te ontwikkelen. Zelfs voor we geboren worden, is ons reukorgaan gevormd en functionerend.
  • je reukzin sterker is na het sporten. Dit komt omdat de neusholte vochtiger is.

Meer van dit soort weetjes en antwoorden op vragen als “Waar breng je parfum aan?” vind je in de geurengids van FM World:

Nu met Valentijnsdag op komst, zoek je misschien nog een heerlijke parfum, voor hem of haar, of unisex; in ieder geval om heerlijk te geuren. Ik stuur je graag een lijst toe van bekende geurfamilies, waaruit je een keuze kunt maken. Misschien wel een bijpassende bodylotion, geurstokjes of een douchegel. Wacht niet te lang, over een week is het al zover.

Blader ook ‘ns door de speciale Valentijnsdag flyer.

Weet jij het al in en wil je zelf shoppen? Dat kan uiteraard in mijn eigen FM World webshop. Deze links vind je overigens ook op mijn home page. Altijd makkelijk terug te vinden.

Vragen of bestellen? 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp)

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

FM World parfum - La Touche MagiqueBlossombs voor Valentijnsdag - La Touche Magique