Wie het kleine niet eert

 In Blog

Wie het kleine niet eert….

Wie het kleine niet eert - La Touche MagiqueOver kleine gesproken…Dit gezellige stel trof ik afgelopen weekend aan in een boom in het bos. 2 kleine mensjes die zoveel plezier kunnen geven. Ook bij ons in huis regelmatig kabouters, maar dan meer op momenten dat spullen kwijt zijn of er is iets kapot en niemand die ook maar ergens iets vanaf weet.

Gisteravond werd ik gebeld naar aanleiding van een post op Facebook. Of ik dat cadeau ook in kleinere aantallen verkocht. “Ja, natuurlijk!”. Het maakt niets uit of je bij La Touche Magique één cadeau bestelt, tientallen of honderden. Met alle plezier bedenk en verzorg ik een geschenk dat past binnen het budget en dat jouw boodschap of organisatie symboliseert.

Als kleine zzp-er merk ik vaak genoeg dat bedrijven alleen leveren bij grotere aantallen of dat ze kleinere klanten niet serieus lijken te nemen. Ik heb dat nooit begrepen. OK, dat je alleen in grotere aantallen levert, kan een keuze zijn, maar een kleine klant anders behandelen? Nee, dat gaat er bij mij niet in. Dan heb je bij mij je kans verspeeld en zal ik je een volgende keer niet meer zo snel contacten. Hoe ervaar jij dat? Ik denk dan: “Wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd.” Tenzij ik weet dat de klant echt specifiek voor een bepaald artikel kiest en ik niet uit kan wijken, dan klim ik schoorvoetend weer in de telefoon.
Dus gewoon bellen of appen (085-060 24 68), ook al gaat het maar om een gering aantal cadeaus. En in de avonduren? Ook prima, gewoon wanneer het jou uitkomt. En neem ik niet op of reageer ik niet direct, dan komt het even niet uit en neem ik later contact met je op. Dus tot horens!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Even puzzelen - cadeau - La Touche MagiqueShop - lavendel - La Touche Magique