Wie jarig is, trakteert

 In Blog

La Touche Magique is 1 jaarLa Touche Magique is jarig. Vandaag precies 1 jaar geleden stapte ik bij Kamer van Koophandel binnen. La Touche Magique werd geboren. De maanden daarna werden de eerste stappen gezet, nog niet in de openbaarheid, omdat ik nog in mijn onderzoeksperiode zat. In september stapte ik vol trots de grote wereld in die ondernemerschap heet. En nog geen moment heb ik er spijt van gehad.
Wat heb ik al ontzettend veel mooie cadeaus mogen verzorgen. Verjaardagscadeaus, give aways, bingoprijzen, kerstgeschenken en kerstpakketten. En wat ben ik met nog uitdagende originele projecten bezig. Zoals ik vanmiddag ben gaan shoppen voor hele leuke gepersonaliseerde kraamcadeaus, voor verrassingen voor verjaardagen en voor cadeaus die die later in het jaar als dank je wel gegeven worden. Geweldig leuk om hier mee bezig te zijn.
Toen ik nadacht over zo’n eerste verjaardag zag ik mezelf in gedachten 1 kaarsje uitblazen. Rare traditie eigenlijk, een kaarsje uitblazen. Waarom zou je de kaarsjes uitblazen bij feestelijkheden? Laat ze lekker branden, laat ze lekker stralen. Zet er een volgende bij voor het jaar dat komen gaat. Wie jarig is, trakteert. Zo ook ik dus. Over een week, als La Touche Magique alweer 1 jaar plus 1 week jong is, verloot ik onder degenen die dit bericht op facebook liken een zomerse set van vrolijke onderzetters in de vorm van fruit. Ook te gebruiken als glasmarkers, want door de verschillende prints weet je precies welk glas van jou is. Wil jij hier kans op maken? “Vind ik leuk”.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Een toepasselijk bedankje - La Touche MagiqueLaat La Touche Magique jouw kerstpakket samenstellen