Wie jarig is, trakteert

 In Blog

La Touche Magique-jarig

Deze week is het feestweek bij mij thuis. Mijn zoon was jarig en vandaag ben ik 45 geworden. En wie jarig is, trakteert.

Mag ik de komende maand bij jou op bezoek komen om ‘ns te praten over hoe La Touche Magique jou kan ontzorgen, dan neem ik wat lekkers mee voor bij de koffie.

Draag je mij een contact aan en diegene en ik komen tot een samenwerking; dan heb jij een slagroomtaart van me tegoed. Deze verwennerij duurt tot 24 november 2017!

En daarna verzinnen we gewoon weer iets anders om het leven te vieren 😉

Zo zie je maar weer – ik denk graag met jou mee hoe jij de verjaardagen van je medewerkers of relaties viert – zelf werd ik ook verrast tijdens een feestje. Versierd met slingers en hoedje, ik had het zelf kunnen bedenken en toch volledig onverwacht; surprise 🙂 En zo hoort het. Jarig; het leven is wat is vandaag vier!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

La Touche Magique in TopicLa Touche Magique verrassing