Win met jouw citaat

 In Blog

Win met een citaat - La Touche MagiqueDeelname aan deze wedstrijd is niet meer mogelijk. De winnaar is bekend. Uiteraard blijven citaten welkom.

WIN MET JOUW CITAAT

Ook zo dol op citaten als ik? Zowel van legendarische figuren uit de geschiedenis als van minder bekende personen, ze zijn allen veelzeggend met weinig woorden.
Op mijn website tref je bij iedere volgende klik naar een andere pagina een andere uitspraak aan; ter inspiratie. Maar er is nog zoveel niet gezegd en het lijkt me zo leuk dit gedeelte van de site ook te vullen met uitspraken van jullie of van anderen die jullie inspirerend vinden. En wat het helemaal geweldig maakt, degene met het leukste citaat krijgt van mij een toepasselijk cadeautje. Wat dan? Tja, dat weet ik zelf ook nog niet, want dat is de kracht van La Touche Magique, een cadeau zoeken dat past bij de boodschap. Dus heb jij een leuke uitspraak, die in de toekomst ook terug mag komen op mijn site, geef hem als reactie door op dit facebookbericht (eventueel met bronvermelding) en volgende week laat ik de bezoekers van mijn facebookpagina de winnaar kiezen. Leef je uit!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Jezelf presenteren - La Touche MagiqueUnieke handgemaakte sieraden - La Touche Magique