Een zadelhoes als duurzaam relatiegeschenk

 In Blog

Duurzaam relatiegeschenk - zadelhoes - La Touche MagiqueGeniet jij er ook zo van; het zonnetje. Heerlijk om er op uit te trekken. Niet alleen wandelend, zoals wij deze week met onze gezellige lieve logeerhond Bo, maar het is ook heerlijk fietsweer. En het lokt de komende maanden alleen maar meer om op de fiets te stappen. Hoe leuk is het dan om jouw bedrijf te promoten met een zadelhoes. Te bedrukken met een zeefdruk van jouw logo of leus.

Nog een extra attentiewaarde heeft de zadelhoes op de foto, want deze is gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Duurzamer dan zadelhoezen geproduceerd van nieuw plastic. Met de aankoop van dit product steun je Plastic Bank® – een internationale organisatie met twee hoofddoelen die ons allemaal aangaan: het terugdringen van de armoede en het verminderen van de plastic soep in de oceanen.
Plastic Bank® betaalt mensen in ontwikkelingslanden om het plastic te verzamelen van de 5 meest vervuilende rivieren ter wereld. Van dit plastic afval, dat dus niet meer in de oceanen terechtkomt, wordt het zogenaamde RPET-materiaal gemaakt, dat het Social Plastic® label mag dragen. Zoals deze zadelhoes dus.

Dit relatiegeschenk vind je in onze webshop. Kom je er niet helemaal uit voor hetgeen jij in gedachte hebt, dan helpen we je graag ver. Neem hiertoe gerust contact op.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search

Paascadeau - paashaas - La Touche MagiqueTomaten kweekset als relatiegeschenk - La Touche Magique - zaaien voor een vruchtbare samenwerking