Zeg het met bloemen

 In Blog

Zeg het met bloemen - La Touche MagiqueWist je dat sinds de Victoriaanse tijd iedere bloem zijn eigen betekenis heeft? In die tijd communiceerden geliefden namelijk in het geheim met elkaar via bloemen. Met hulp van deze bloementaal kan je bloemen het woord voor je laten doen!

Dit is het uitgangspunt van het bedrijf Veer & Moon om mooie producten te maken; cadeaus neer te zetten met bloemverhalen die refereren aan kleur, symboliek, vorm en soort. Deze cadeaus helpen je om jouw boodschap over te brengen.

Onlangs was het De Dag van de Pedagogisch Medewerker en De Kabouterhoeve koos ervoor haar medewerkers in het zonnetje te zetten met zo’n leuk bloemgeschenk. Een origineel cadeau, vers van de pers, dat ik net op tijd in huis had om het nog mooi in te pakken.  Een doosje “Heerlijkheid zaaien” met daarin 3 zakjes zaden van eetbare bloemen, een kaart met recepten met de betreffende bloemen als een van de ingrediënten plus stokjes en labels die je bij de zaden in de grond kan steken, zodat bekend is welke bloem er groeit. Dat is pas Heerlijkheid zaaien.

Naast dit cadeaupakket zijn er ook andere mooie producten van Veer & Moon verkrijgbaar, zoals luxe kaarten met zaden of notitieschriftjes. Leuk is te vermelden dat er via de Kinderpostzegelactie, die vandaag van start gaat, een drie dubbele kaartenset mét bloemzaadjes gekocht kan worden.

Als jij bloemen ook voor jou wilt laten spreken, informeer dan naar de mogelijkheden die ik hiervoor heb. 085-060 24 68 (ook via whatsapp)

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Smartphonereiniger - La Touche MagiqueOnderzetters met Groesbeeks dialect