Brievenbuscadeau

Een brievenbuscadeau voor jou

Brievenbuspost - La Touche Magique

Als je iemand op afstand wilt verrassen, is een brievenbuscadeau een betaalbare optie. Vaak is het namelijk zo dat de verzendkosten van het versturen van een cadeau het geheel aardig kostbaar maken. Als ik er echter voor zorg dat het geheel door de brievenbus past, kan de porto beperkt blijven. Een bewuste keuze dus, een brievenbuscadeau.

Niet thuis is geen issue bij een brievenbuscadeau

Naast de geringe verzendkosten heeft een brievenbuscadeau ook als voordeel dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. Het geschenk past immers door zijn of haar brievenbus.

Een origineel en uniek cadeau

La Touche Magique bedenkt én regelt een cadeau dat past bij jouw boodschap, jouw event of organisatie of bij de ontvanger. En houdt rekening met jouw wensen als het gaat om de porto of verzendwijze.

Regelmatig krijg ik de vraag of ik wat cadeaus kan laten zien, die ik kan verzorgen. Tja, waar begin je dan en hoe presenteer je de geschenken. De cadeaus die La Touche Magique verzorgt, probeer ik je zoveel mogelijk op social media te laten zien. Daarnaast vind je de geschenken op mijn Pinterest pagina.

Ik houd geen voorraad, ik heb geen standaard assortiment; iedere klantaanvraag is uniek en de invulling er van des te meer. Ook jouw geschenk is dus uniek en speciaal voor jou samengesteld.

Als relatiegeschenkbrievenbuscadeau-la-touche-magique

Uiteraard is een cadeau dat door de brievenbus past uitermate geschikt als relatiegeschenk. Welke boodschap wil je meegeven? Waarmee wil jij opvallen? Anders dan anders? La Touche Magique denkt me je mee, geeft een duidelijke mening en houd je op de hoogte gedurende het proces van aanvraag tot levering van het cadeau.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

brilclip

relatiegeschenk

cadeau

Start typing and press Enter to search