Een jaar lang ontzorgd

Herken je dit? Nog een cadeau te regelen.

Je komt er pas enkele dagen van tevoren of – erger nog – te laat achter dat een van jouw medewerkers jarig is. “Oh jee, door alle drukte helemaal vergeten.” Of er werkt iemand 12,5 jaar bij de zaak. “Hoe krijg ik zo snel nog een gaatje vrij in m’n agenda om een leuke felicitatie te regelen? En m’n secretaresse heeft het ook al hartstikke druk.”

Voorkom dat je belangrijke data vergeet

La Touche Magique helpt je dit soort situaties te voorkomen. Een jaar lang hoef jij je nergens meer druk om te maken en toch kom jij op het juiste moment met een passend geschenk op de proppen. Verrassing! Jouw medewerker voelt zich gewaardeerd en dat motiveert en leidt tot meer betrokkenheid bij de organisatie.

Cadeau-abonnement

Een jaar lang ontzorgd met een cadeau-abonnement van La Touche MagiqueBij La Touche Magique heb je de mogelijkheid een cadeau-abonnement af te sluiten. Dit is uiteraard niet verplicht, individuele aanvragen zijn ook mogelijk. Maar wanneer je voor een abonnement kiest, hoef je een jaar lang niet meer na te denken over de belangrijke data waarop je iemand in ’t zonnetje zet; dat doe ik namelijk voor je. Zo is er een abonnement waarbij je kunt kiezen uit een aantal collectieve cadeaumomenten, dit zijn de cadeaus voor een groep medewerkers. Dit kan je uitbreiden door er bijvoorbeeld verjaardagen aan toe te voegen, dit zijn dan de individuele cadeaumomenten. En als je helemaal nergens meer over na wilt denken, dan regel je dat La Touche Magique ook je relatiegeschenken verzorgt. Jij kunt je nu volledig op de zaak storten, doen waar jij goed in bent.

Wie zet jij in ’t zonnetje?

Uiteraard zijn het niet alleen de medewerkers die je door het jaar heen in ’t zonnetje kunt zetten. Denk eens aan jouw goede naam als je zo nu en dan je relaties verrast met een origineel geschenk. Overigens kan je er in het abonnement ook voor kiezen een kaartje te sturen, die speciaal voor jou ontworpen is. Dus het hoeft echt niet duur te zijn om goed voor de dag te komen.

Meer informatie

Bel of app voor meer informatie naar 085 – 060 24 68.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

ATTENT

jouw belangrijke data onthoud ik

NOOIT MEER VERGETEN

op belangrijke data een cadeau

CADEAU-ABONNEMENT

een jaar lang ontzorgd

AANDACHT

wie zet jij in ’t zonnetje

Start typing and press Enter to search