Voor bedrijven

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Je medewerkers of relaties verrassen met een origineel cadeau

Je wilt je medewerkers zo nu en dan in het zonnetje zetten. Of je wilt je relaties verblijden met een cadeau.
Jouw waardering motiveert en leidt tot meer betrokkenheid bij de organisatie. En dan telt niet alleen het schouderklopje of de handdruk. Ook een leuk, origineel cadeau kan hier aan bijdragen en zal goed in de smaak vallen.

Of zoek je een incentive voor je personeel? Sonja van Duijnhoven, dé personal gift shopper bij La Touche Magique, denkt graag met je mee.

Veel kleintjes maken een grote

La Touche Magique - voor bedrijvenJe kunt natuurlijk op dat ene moment verrassend uit de hoek komen, maar hoe leuk zou het zijn als je dat meerdere keren per jaar kunt doen? Ook al is het met kleine presentjes, vele kleintjes maken een groot gebaar in dit geval.

Relaties die aan joú denken

Als jij je relaties meerdere malen per jaar in het zonnetje zet met een cadeau, zullen zij wel heel verrast zijn en zich heel bijzonder voelen. En met een duurzaam cadeau blijf jij in the picture en denken zij aan joú als het nodig is.

Een jaar lang ontzorgd

La Touche Magique biedt abonnementen die het mogelijk maken een jaar lang ontzorgd te zijn in het bedenken én regelen van cadeaus. Een heel jaar lang ben jij de originele gever, kom jij verrassend uit de hoek, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen. La Touche Magique maakt het je gemakkelijk!

Wat houdt een cadeau-abonnement in?

Een abonnement is niet verplicht, individuele aanvragen zijn uiteraard mogelijk en net zo welkom! Wanneer je echter voor een abonnement kiest, hoef je een jaar lang niet meer na te denken over de belangrijke data waarop je iemand in ’t zonnetje zet; dat doen wij namelijk voor je.

Er is een abonnement waarbij je kunt kiezen uit een aantal collectieve cadeaumomenten, dit zijn cadeaus voor een groep medewerkers. Je kunt dit uitbreiden door er bijvoorbeeld verjaardagen aan toe te voegen, dit zijn dan individuele cadeaumomenten.

La Touche Magique - een cadeau voor je medewerkersEn als je helemaal nergens meer over na wilt denken, dan regel je dat je achterover kunt leunen door La Touche Magique ook je relatiegeschenken te laten verzorgen. Jij kunt je nu volledig storten op de zaak, doen waar jij goed in bent.

Wat kost het?

Omdat het een verrassing voor iedereen moet zijn, ga je als directeur vaak zelf aan ’t shoppen; dat is kostbare tijd. Of je vraagt je secretaresse de cadeaus te regelen. Hoeveel tijd is ze daar eigenlijk aan kwijt? Regelt ze het van achter haar bureau of gaat ze er op uit? Ook haar tijd is kostbaar en kan wellicht beter besteed worden aan werkzaamheden die op kantoor aandacht vragen.

Wat een abonnement kost, is geheel afhankelijk van de vraag die je hierover bij me neerlegt. Om hoeveel medewerkers en cadeaumomenten gaat het en op welk moment wil je een cadeau geregeld hebben. Graag maak ik een passende prijs voor je, zodat jij hiermee een vergelijking kunt maken met de tijd die het je zelf of jouw Secretaresse kost. Dat is al gauw minstens een half uur tot een uur per cadeau(moment), de parkeerkosten er nog niet eens bij gerekend plus de kostbare tijd die anders beter aan de zaak besteed had kunnen worden.

Heb je liever dat we het incidenteel voor je regelen?

Uiteraard helpen wij je graag bij incidentele aanvragen. We luisteren naar jouw boodschap, we bekijken welk cadeaus er passen bij jouw organisatie of (die van) de ontvanger. Of misschien is de reden dat je het cadeau geeft als een thema op zich.
Kortom, we nemen zowel het creatieve stuk als het regelwerk uit handen.

Gepersonaliseerde producten

Een serveerplank met gravure als dankjewel cadeau voor Honda-collega's - La Touche MagiqueHet cadeau voor jouw medewerkers of relaties maakt extra veel indruk als je het personaliseert. Een toepasselijk tekst er op, of jouw naam of logo. Op de pagina relatiegeschenken lees je meer over jij een eye catcher kunt zijn.

Bij een cadeau voor één iemand bekijken we ook of het toepasselijk is het geschenk te personaliseren.

Het soort cadeaus

De mogelijkheden zijn legio. Het is dan ook niet te doen hier alle cadeaus te presenteren. Om je toch een kleine impressie te geven, verwijzen we je graag naar onze Pinterest-pagina.

Vergeet niet; the sky is the limit. Dus het kan zomaar zijn dat jouw toekomstig cadeau er nog niet tussen staat.

Waarom La Touche Magique?

Sonja van Duijnhoven, de personal gift shopper bij La Touche Magique, heeft zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

“Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje. Samen met jou bedenk ik hoe je het cadeau op een originele wijze kunt geven.”

“Goh, wat ben je weer creatief geweest’ of “Jee, jij hebt het weer tot in de puntjes verzorgd”.

Een mooi compliment voor jou! Maak er een mooi moment van, voor jou en de ontvanger. Met La Touche Magique regel je dat snel en zorgeloos.

Dat is het resultaat dat we met La Touche Magique willen bereiken. Net dat beetje extra aandacht – de magische persoonlijke touch – maakt dat ontvanger én gever happy zijn.

Hoe komen we met elkaar in contact?

Via de chatbutton rechts onder in beeld. Mailen of even bellen of….

Uiteraard nemen we graag contact met je op
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Cadeaubon

  Cadeaubon van La Touche Magique

  Secretaressedag

  Wordt Secretaressedag Thank You Assistant Day - La Touche Magique

  Kerst

  kerstpakket-la-touche-magique-2


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  SECRETARESSEDAG

  op de derde donderdag in april

  JUBILEUM

  een moment om bij stil te staan

  VERJAARDAG

  dat moet gevierd worden

  Start typing and press Enter to search