Je medewerkers verrassen met een cadeau

La Touche Magique - voor bedrijvenJe wilt je medewerkers zo nu en dan in het zonnetje zetten.
Jouw waardering motiveert en leidt tot meer betrokkenheid bij de organisatie. En dan telt niet alleen het schouderklopje. Ook een leuk cadeau kan hier aan bijdragen en zal goed in de smaak vallen.

Of zoek je een incentive voor je personeel? Ik denk graag met je mee.

Gemotiveerd personeel

Je kunt natuurlijk op dat ene moment verrassend uit de hoek komen, maar hoe leuk zou het zijn als je dat meerdere keren per jaar kunt doen? Ook al is het met kleine presentjes, vele kleintjes maken een groot gebaar in dit geval.

La Touche Magique biedt abonnementen die dat mogelijk maken. Een heel jaar lang ben jij de originele gever, kom jij verrassend uit de hoek, zonder daar ook maar iets voor te hoeven doen.
La Touche Magique maakt het je gemakkelijk!

Wat houdt een cadeau-abonnement in?

Bij La Touche Magique heb je de mogelijkheid een abonnement af te sluiten. Dit is uiteraard niet verplicht, individuele aanvragen zijn zeker ook mogelijk!
Wanneer je echter voor een abonnement kiest, hoef je een jaar lang niet meer na te denken over de belangrijke data waarop je iemand in ’t zonnetje zet; dat doe ik namelijk voor je.

Er is een abonnement waarbij je kunt kiezen uit een aantal collectieve cadeaumomenten, dit zijn cadeaus voor een groep medewerkers. Je kunt dit uitbreiden door er bijvoorbeeld verjaardagen aan toe te voegen, dit zijn dan individuele cadeaumomenten.

La Touche Magique - een cadeau voor je medewerkersEn als je helemaal nergens meer over na wilt denken, dan regel je dat je achterover kunt leunen door La Touche Magique ook je relatiegeschenken te laten verzorgen. Jij kunt je nu volledig storten op de zaak, doen waar jij goed in bent.

Wat kost het?

Omdat het een verrassing voor iedereen moet zijn, ga je als directeur vaak zelf aan ’t shoppen; dat is kostbare tijd. Of je vraagt je secretaresse de cadeaus te regelen. Hoeveel tijd is ze daar eigenlijk aan kwijt? Regelt ze het van achter haar bureau of gaat ze er op uit? Ook haar tijd is kostbaar en kan wellicht beter besteed worden aan werkzaamheden die op kantoor aandacht vragen.

Je sluit al een abonnement af vanaf €2,50 per medewerker per jaar (exclusief de kosten voor het cadeau zelf). Heb je bijvoorbeeld 50 medewerkers, dan betaal je slechts € 125,00 per jaar. Vergelijk dat eens met de tijd die het je zelf of jouw Secretaresse kost. Dat is al gauw minstens een half uur tot een uur per cadeau(moment), de parkeerkosten er nog niet eens bij gerekend plus de kostbare tijd die anders beter aan de zaak besteed had kunnen worden.

Waarom La Touche Magique?

Ik heb zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje. Samen met jou bedenk ik hoe je het cadeau op een originele wijze kunt geven.

“Goh, wat ben je weer creatief geweest’ of “Jee, jij hebt het weer tot in de puntjes verzorgd”.

Een mooi compliment voor jou! Maak er een mooi moment van, voor jou en de ontvanger. Met La Touche Magique regel je dat snel en zorgeloos.

Dat is het resultaat dat ik met La Touche Magique wil bereiken. Net dat beetje extra aandacht – de magische persoonlijke touch – maakt dat ontvanger én gever happy zijn.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

SECRETARESSEDAG

op de derde donderdag in april

JUBILEUM

een moment om bij stil te staan

VERJAARDAG

dat moet gevierd worden

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat