Leuk! Je hebt een La Touche Magique cadeaubon gekregen.

Super dat je mijn website bezoekt! Op deze pagina kan je kiezen waar je jouw cadeaubon aan wilt besteden.

Woonaccessoires en meer

Woonaccessoires - La Touche MagiqueWoonaccessoires als kandelaars, lantaarns etcetera van het merk Gusta.

Zie je in deze shop producten die je aanspreken, dan horen we dat graag, zodat we voor jou een bestelling kunnen plaatsen.

Of bekijk deze brochure met prachtige producten eens. Iets gevonden? Laat het ons weten en we informeren voor je naar de prijs.

PTMD Collection is een inspirerend merk in woonaccessoires en meubels: stoer, stijlvol en uniek! Wellicht vind je hier iets van je gading.

Textiel

Textiel - La Touche MagiqueDekbedovertrekken, keuken- en badtextiel…

Ga ‘ns rondneuzen op deze website. Je vindt er diverse mooie producten van Walra en Byrklund.

Iets leuks gezien? Laat het ons weten via het formulier onder aan deze pagina en we bestellen het voor je.

Uiteraard ben je ook welkom in mijn shop met promotionele artikelen, producten die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook daar staan mooie geschenken tussen, die ook blanco besteld kunnen worden. Dus ga er gerust een kijkje nemen.

Je wilt een La Touche Magique cadeaubon geven?

Vul onder aan deze pagina het bestelformulier in. En de cadeaubon komt zo spoedig mogelijk jouw kant op.

Bij een groter aantal cadeaukaarten is het mogelijk deze pagina met eigen logo en/of (video)boodschap te laten maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Parfum en meer – shop

Parfum en andere cadeaus van FM World - La Touche MagiqueLa Touche Magique is business partner van FM World; heerlijke parfums, mooie make up en nog veel meer.

Superleuk om cadeau te geven. Laat de ontvanger bijvoorbeeld van tevoren zijn favoriete geur aangeven en de betreffende parfum wordt er bij gezocht. Tevens is het mogelijk een cadeaubon op maat te maken.

Er zijn meer dan 250 FM geuren. Wil jij een recent overzicht ontvangen, om te zien of jouw favoriet er tussen staat? We sturen je de lijst graag toe via WhatsApp of per e-mail. Wil je naar de shop? Klik dan hier.

Een keuze gemaakt? We zien hem graag tegemoet via het hieronder geplaatst formulier.

Cadeaupakketten – shop

Een bedankt pakketje- La Touche MagiqueIn deze webshop wordt een aantal samengestelde cadeaupakketten gepresenteerd. Variërend in prijs, vanaf enkele euro’s. Kijk rustig even rond of er een geschenk tussen zit dat je aanspreekt.

Iets gevonden. We horen het graag hieronder van je en het wordt voor je geregeld.

Berg en Dal bon

De Berg en Dal bonDé restaurantbon van de gemeente Berg en Dal. In te wisselen bij meer dan tien restaurants in Berg en Dal, Beek, Ooij, Millingen aan de Rijn, Groesbeek en Heilig Landstichting.

Of het nu om een lunch of een diner gaat, het maakt niet uit. Met deze cadeaubon wordt het sowieso genieten.

Kies jij hiervoor? Geef je keuze aan en wij regelen dat de Berg en Dal bon jouw kant op komt.

Hoe wissel je jouw cadeaubon in?

Als je een keuze hebt gemaakt uit een van de vele cadeaus, laat het me dan weten via onderstaand formulier. Houd er rekening mee dat er eventueel verzendkosten berekend gaan worden. Om te weten wat deze zijn, kan je me een WhatsApp of e-mail sturen. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van me.

Als jouw geschenk binnen is, geven we je een berichtje en spreken we samen af of je het bij ons oppikt (in Groesbeek) of dat we het naar je opsturen.

Let op; we zijn te allen tijde afhankelijk van de voorraad op het moment van bestellen. Vaak kan een product nabesteld worden, soms echter is het helaas uitverkocht. We zullen je hiervan dan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen, zodat je iets anders uit kunt kiezen.

  Op welke site(s) staat het cadeau van jouw keuze? (Ctrl-toets vasthouden om er meerderen te selecteren.)

  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  De La Touche Magique cadeaubon - daar pak je mee uit

  Je wilt een La Touche Magique cadeaubon geven?

  Uiteraard is het ook heel leuk een La Touche Magique cadeaubon weg te geven, zodat de ontvanger zelf een keuze kan maken uit de vele prachtige cadeaus.

  Vul hiertoe onderstaand formulier in, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen. De cadeaubon wordt feestelijk ingepakt en indien gewenst, verstuurd, na de gelukkige ontvanger.

   Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
   La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

   Een andere cadeaukaart schenken?

   Wil je een andere cadeaukaart dan die van La Touche Magique? Ook dat kan. Bekijk de opties op deze pagina. Staat de cadeaukaart van jouw keuze er niet bij, dan wil dat niet zeggen dat deze niet geregeld kan worden. Informeer gerust naar de opties.

   • Voor onze gemeente waren we opzoek naar een leuke zomerattentie voor onze medewerkers en we kwamen al snel uit bij La Touch Magique. Sonja heeft heel goed met ons meegedacht en het contact was ook super, reageerde snel via de mail/WhatsApp. Alles was keurig verpakt en opgestuurd naar onze medewerkers. Heb je een leuk cadeau of geschenk nodig raad ik je Sonja zeker aan.

    anoniem
   • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Sonja heeft met ons samengewerkt om het perfecte cadeau te bedenken. Dankzij het directe contact, haar enthousiasme en inzet hadden wij geen “Bolting” stress en hadden wij voor onze relaties een prachtig cadeau! Bedankt!

    Rob Thijssen
    Rob Thijssen Hytorc
   • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Mijn eerste ervaringen met Sonja bij La Touche Magique zijn heel prettig verlopen. Sonja denkt fijn mee, is goed te bereiken en levert mooie spullen. Ik kan het van harte aanbevelen om eens een kijkje te nemen op haar website voor leuke en originele geschenken.  

    Linda van de Weijer
    Linda van de Weijer Saar aan Huis Ede

   waardering

   bedankt voor je inzet

   ONTZORGD

   laat La Touche Magique je helpen

   ORIGINEEL

   mooi verpakt en verrassend

   PERSOONLIJK

   speciaal voor jou

   Start typing and press Enter to search