Cadeaumomenten

Van die mooie cadeaumomenten…

Er zijn van die momenten dat je bij iemand een onuitwisbare mooie herinnering achter kunt laten. Bijvoorbeeld door het geven van een cadeau. Een geschenk waarover is nagedacht, een cadeau passend bij de persoon of bij het moment. Van die mooie cadeaumomenten. En zo door het jaar heen zijn er dat ontelbaren.

Welke cadeaumomenten dan zoal?

Je kan uiteraard je eigen moment creëren. Omdat jij op dat moment speciale aandacht aan iemand wilt besteden, om wat voor een reden dan ook. We kennen allemaal de andere momenten, waarop we landelijk of soms zelfs wereldwijd stil staan bij de essentie ervan.

Zoals daar zijn:

En zo kan jij er ongetwijfeld nog velen bedenken.

Verras met een cadeautje

Op dit soort momenten wil jij graag iemand verrassen met een cadeautje. Als het jou aan inspiratie en tijd ontbreekt, bedenkt La Touche Magique niet alleen jouw geschenk, ik verzorg het ook graag voor je. Ongeacht het aantal, ongeacht het budget.

Meer weten?

Neem gerust contact op om te horen hoe jouw cadeaumoment door mij verzorgd kan worden: 085-060 24 68 (ook voor whatsapp). Dit is geheel vrijblijvend en samen bekijken we hoe ik je van dienst kan zijn.

Of laat mij contact met jou opnemen!
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    verrassend

    Start typing and press Enter to search