Wat is Correctbook?

Correctbook - een uitwisbaar notitieboek - La Touche MagiqueCorrectbook is een oneindig uitwisbaar notitieboek. Ideaal als cadeau of relatiegeschenk. Het is dé promogift van het jaar 2017, 2018 en 2019! Need I say more.

De notities in jouw Correctbook kunnen gedigitaliseerd, georganiseerd en gedeeld worden met de Correctbook PDF Scan App. Vervolgens te wissen met de gum op de marker, een droge/vochtige doek, de schoonmaaksponsjes of de schoonmaakset van Correctbook.  Een mooi product, met een verhaal!

Want wie is Correctbook?

Correctbook is een snelgroeiende schrijfwarenproducent met een missie: 1 miljoen kinderen in ontwikkelingsgebieden van uitwisbare / herbruikbare schrijfmaterialen voorzien vóór 2023. Het prachtige originele product is bedacht en neergezet door Sam van Tol.
Bekijk hier zijn YouTube kanaal om net als ik razend enthousiast te worden over Correctbook.

De Correctbook notitieboeken zijn oneindig herbruikbaar en beschikbaar in alle kleuren en formaten met een scala aan accessoires.

Een groot deel van de omzet dat met de verkoop van Correctbooks wordt gegenereerd, wordt gebruikt om hetzelfde schrijfmateriaal beschikbaar te stellen aan kinderen in ontwikkelingsgebieden. Correctbook zet zich namelijk in tegen wereldwijde analfabetisme. Wereldwijd zijn er 800 miljoen mensen Correctbook full colour te bedrukken - La Touche Magiqueanalfabeet boven de 15 jaar. Daarnaast gaan 250 miljoen kinderen iedere dag naar school zonder pen en papier, voor ons in Nederland haast niet voor te stellen. Correctbook helpt deze kinderen door de productie van oneindig uitwisbare schrijfmaterialen. Met de verkoop van de producten in Europa, doneert Correctbooek dezelfde materialen op plekken waar het hard nodig is (10% van de B2B omzet en 25% van de B2C omzet).

Jouw Correctbook

Correctbook is een prachtig relatiegeschenk. Het notitieboek is volledig in full colour te bedrukken met jouw logo en in jouw huisstijl. Je geef echt een mooi product weg, dat ook nog ‘ns een verhaal met zich meebrengt. De ontvanger zal blij verrast zijn.

Geïnteresseerd en wil je dat ik met je meedenk hoe Correctbook voor jou zaken kan doen? Gewoon even mailen, bellen of appen; 085-060 24 68.

Het assortiment

Een Correctbook is verkrijgbaar in A4, A5, A6 en pocket formaat, als notitieboek, A5 scratch of A5 scratch to-do list. Wat wordt jouw keuze? Ook in chique hardcover variant.

Correct book assortiment - La Touche Magique

Laat me jou contacten

Wil je dat ik met jou contact opneem, laat dan je gegevens achter en je hoort zo spoedig mogelijk van me.
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Hoe Correctbook werkt


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  met een verhaal

  Start typing and press Enter to search