Dag van de Zorg

Dag van de Zorg

Dag van de Verpleging | Dag van de Zorg - La Touche Magique12 mei is het De Dag van de Zorg, ook wel Dag van de Verpleging genoemd. Op deze dag worden alle medewerkers in de zorgsector in het zonnetje gezet.

Een wel verdiend zonnetje

Een wel verdiend zonnetje, want werken in de zorg doe je uit liefde, uit zorg voor de ander. Deze medewerkers zijn simpelweg onmisbaar. Ik zag het alleen al toen mijn moeder op de zorgafdeling terecht kwam. Een helpende hand bij zaken die voor een groot aantal ouderen zo vanzelfsprekend waren. Ik zeg “waren”, omdat het vaak niet meer lukt te doen wat ze willen doen. En dan is het fijn dat er een vertrouwd iemand naast hen staat die de zorg hiervoor uit handen neemt of tenminste een helpende hand biedt.

Florence Nightingale

De datum van 12 mei is als Dag van de Zorg gekozen, omdat het de geboortedag is van Florence Nightingale. Deze vrouw, die vroeger Directrice was van een Londens ziekenhuis, bood tijdens de Krimoorlog haar diensten aan om zieke en gewonde Britse soldaten te verzorgen. Tezamen met een aantal verpleegsters toog zij naar Turkije om daar onder erbarmelijk slechte omstandigheden een zo goed mogelijke zorg te verlenen.

Waardering voor de zorgverleners

Op de Dag van de Zorg is het een goede traditie dat werkgevers de medewerkers een cadeautje geven, om hun waardering te tonen voor het werk dat ze doen. Om te laten zien dat hun werk nooit als normaal of vanzelfsprekend beschouwd wordt.

Ben jij de werkgever die op zoek is naar een passend geschenk voor deze Dag van de Zorg, dan doet La Touche Magique jou graag een voorstel voor een aantal originele cadeaus. Ik kom graag hierover met je in contact: 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp).

Zelfshoppen voor De dag van de Zorg

Cadeau voor de Dag van de Zorg - La Touche MagiqueZoek je liever zelf en denk je aan een cadeau in de trant van een relatiegeschenk, een zogenoemde give away, kijk dan ‘ns in mijn webshop van promotionele artikelen. In deze webshop is een selectie van producten gemaakt waarin je zelf (alvast) kunt neuzen of wellicht wil je zelf je aankoop doen.

In mijn webshop magischepakketten.nl vind je reeds samengestelde pakketten. Telkens afgestemd voor een bepaald event in het jaar; zo vind je er door het jaar heen kerstpakketten, sinterklaaspakketten, dank je wel pakketten en zoals nu – terwijl ik dit schrijf – pakketten voor de Dag van de Zorg.

Liever geheel voor jou bedacht en samengesteld?

Dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres. Ontbreekt het jou aan creativeit of tijd om iets passends te regelen, staat jouw perfecte relatiegeschenk er niet tussen of komt de minimale afname niet overeen met jouw wensen, schroom dan niet om contact op te nemen. De mogelijkheden zijn legio.

Laat me contact met jou opnemen
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

    WhatsApp chat