Leuk! Je hebt een cadeaubon gekregen van Kindercentrum Domino of SPOG.

Super dat je mijn website bezoekt! Op deze pagina kan je kiezen waar je jouw cadeaubon aan wilt besteden.

Woonaccessoires en meer

Woonaccessoires - La Touche MagiqueWoonaccessoires als kandelaars, lantaarns etcetera van het merk Gusta.

Zie je in deze shop producten die je aanspreken, dan hoor ik dat graag, zodat ik voor jou een bestelling kan plaatsen.

Of bekijk deze brochure met prachtige producten eens. Iets gevonden? Laat het me weten en ik informeer voor je naar de prijs.

PTMD Collection is een inspirerend merk in woonaccessoires en meubels: stoer, stijlvol en uniek! Wellicht vind je hier iets van je gading.

Textiel

Textiel - La Touche MagiqueDekbedovertrekken, keuken- en badtextiel.

Ga ‘ns rondneuzen op deze website. Je vindt er diverse mooie producten van Walra en Byrklund.

Iets leuks gezien? Laat het me weten via het formulier onder aan deze pagina en ik bestel het voor je.

Oriflame cosmetica en wellness – shop

Oriflame - natuurlijke ingrediënten en materialen - La Touche MagiqueLa Touche Magique is brand partner van Oriflame; hoge kwaliteit cosmetica en wellness producten met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en materialen die zowel jou als de natuur respecteren én proefdiervrij. Perfect en verrassend als geschenk!

Hier vind je mijn shop met Oriflame producten. Wil je de laatste brochure inzien? Klik dan hier.

Wil je jezelf verwennen met zo’n heerlijk Oriflame product, ik hoor het graag via onderstaand formulier.

Parfum en meer – shop

Parfum en andere cadeaus van FM World - La Touche MagiqueLa Touche Magique is business partner van FM World; heerlijke parfums, mooie make up en nog veel meer.

Superleuk om cadeau te geven. Laat de ontvanger bijvoorbeeld van tevoren zijn favoriete geur aangeven en de betreffende parfum wordt er bij gezocht. Tevens is het mogelijk een cadeaubon op maat te maken.

Er zijn meer dan 250 FM geuren. Wil jij een recent overzicht ontvangen, om te zien of jouw favoriet er tussen staat? Ik stuur je de lijst graag toe via WhatsApp of per e-mail. Wil je naar de shop? Klik dan hier.

Een keuze gemaakt? Ik zie hem graag tegemoet via het hieronder geplaatst formulier.

Cadeaupakketten – shop

Een bedankt pakketje- La Touche MagiqueIn deze webshop wordt een aantal samengestelde cadeaupakketten gepresenteerd. Variërend in prijs, vanaf enkele euro’s. Kijk rustig even rond of er een geschenk tussen zit dat je aanspreekt.

Iets gevonden. Ik hoor het graag hieronder van je en het wordt voor je geregeld.

Uiteraard ben je ook welkom in mijn shop met promotionele artikelen, producten die gepersonaliseerd kunnen worden. Ook daar staan mooie geschenken tussen, die ook blanco besteld kunnen worden. Dus ga er gerust een kijkje nemen.

Hoe wissel je jouw cadeaubon in?

Als je een keuze hebt gemaakt uit een van de vele cadeaus, laat het me dan weten via onderstaand formulier.

Om jou verzendkosten te besparen of tenminste te minimaliseren, kan ik de bestellingen verzamelen die via jouw collega’s van Kindercentrum Domino en SPOG binnenkomen. Daardoor kan het wel zijn dat je wat langer op het cadeau van jouw keuze moet wachten. Ik probeer eens in de twee weken een verzamelbestelling te doen, tenzij er dusdanig veel binnenkomt of dat het verstandig is in verband met lopende aanbiedingen, dat het eerder kan. Wil je hier niet op wachten? Informeer dan vooral naar de eventuele verzendkosten. Dat kan via WhatsApp of e-mail. Je krijgt zo snel mogelijk een reactie van me.

Als jouw geschenk binnen is, geef ik je een berichtje en spreken we samen af of je het bij me oppikt (in Groesbeek) of dat ik het bij je aflever (thuis in Groesbeek of op je werk). Op dat moment lever je jouw cadeaubon bij me in, voorzien van jouw voor- en achternaam.

Let op; ik ben te allen tijde afhankelijk van de voorraad op het moment van bestellen. Vaak kan een product nabesteld worden, soms echter is het helaas uitverkocht. Ik zal je hiervan dan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen, zodat je iets anders uit kunt kiezen.
  Op welke site(s) staat het cadeau van jouw keuze? (Ctrl-toets vasthouden om er meerderen te selecteren.)


  Wil je wachten i.v.m. een verzamelbestelling of liever z.s.m. jouw cadeau ontvangen?
  Wie is je werkgever? (graag locatie erbij vermelden)
  Lever je 1 of 2 cadeaubonnen in?

  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Mijn eerste ervaringen met Sonja bij La Touche Magique zijn heel prettig verlopen. Sonja denkt fijn mee, is goed te bereiken en levert mooie spullen. Ik kan het van harte aanbevelen om eens een kijkje te nemen op haar website voor leuke en originele geschenken.  

   Linda van de Weijer
   Linda van de Weijer Saar aan Huis Ede
  • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Een uitnodiging voor een afscheidsfeest. Super leuk maar oh jee, wat moet ik nou als cadeau meenemen? Hulp is daar: Sonja van La Touche Magique bedenkt leuke en originele cadeaus. Ze pakt het nog feestelijk in en klaar was ik. Totaal ontzorgt en klaar voor een feestje 😉 Nogmaals bedankt Sonja.  

   Ellen de Vaan-Arts
   Ellen de Vaan-Arts Reclame Ellen
  • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Groep 8 van OBS de Sieppe neemt afscheid en daar wilden we een passend cadeautje bij. En.. gevonden! Fijn hoe er meegedacht werd en op tijd alles binnen was. Top!  

   Frédérique Gerrits-Scholte Basisschool De Sieppe

  waardering

  bedankt voor je inzet

  ONTZORGD

  laat La Touche Magique je helpen

  ORIGINEEL

  mooi verpakt en verrassend

  PERSOONLIJK

  speciaal voor jou

  Start typing and press Enter to search