Duurzame relatiegeschenken

Een duurzaam relatiegeschenk

Pen tarwestro als duurzaam relatiegeschenk - La Touche MagiqueWil jij de aandacht trekken van potentiële klanten? Jouw waardering voor jouw relaties en medewerkers tonen? Dan leent zich hier een relatiegeschenk uitstekend voor. Vind je het aspect duurzaam tegelijkertijd belangrijk, en je wilt dus niet zomaar een milieu belastend kunststof geschenk geven dat uiteindelijk ook nog ‘ns weggegooid wordt? La Touche Magique biedt je tal van duurzame opties.

We hebben het aanbod van relatiegeschenken, gemaakt van gerecyclede en hernieuwbare materialen flink opgevoerd om onnodig afval te voorkomen. Een notitieboek dat gemaakt is van koffieafval bijvoorbeeld, sokken gemaakt van 94% gerecycled PET (oceaan plastic) of een koeltas van gerecycled plastic. Om maar even een paar voorbeelden te noemen.
Er zijn ook leuke relatiegeschenken gemaakt met zaad- ofwel groeipapier. De zaden zijn in het papier verwerkt. Stop je het papier, dat biologisch afbreekbaar is, vervolgens in de grond, dan krijg je prachtige bloemen, kruiden of groente. Ook bieden we relatiegeschenken van 100% natuurlijk materiaal als bamboe, jute en organisch katoen. Of cadeaus gemaakt van hernieuwbare grondstoffen als suiker. Waterflessen van suikerriet, pennen en tassen van maiszetmeel en vazen en lunchboxes van olifantsgras.

Jij gaat toch zeker ook voor een duurzame relatie? Laat ons dan een passend relatiegeschenk voor je verzorgen, een give away waarmee jij offline opvalt. En we kijken tevens naar de verzendverpakking plus we kunnen jouw pakketten onder meer per fietskoerier laten bezorgen. Een cadeau dat voorlopig nog wel even in het vizier van jouw klant blijft en daarmee jouw naam dus ook.

Mogen wij jou bellen? Vul hiertoe dan onderstaand formulier in.
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  origineel

  opvallen

  give away

  Start typing and press Enter to search