Een prachtig kerstpakket

HO HO HO ‘ns even! Jij daar, in Nijmegen.
Heb jij jouw kerstpakket al geregeld?

Kerst is hét moment dat je speciale aandacht schenkt aan je relaties en medewerkers. Je wilt ze bedanken voor hun waardevolle bijdrage het afgelopen jaar. Of je onderstreept het belang van de fijne samenwerking. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een cadeau of een kerstpakket. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, verrassend kerstcadeau. Speciaal afgestemd op jouw organisatie. Een geschenk waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Ontbreekt het jou of degene die normaal gesproken dit soort dingen regelt, aan tijd of aan inspiratie, dan ben je bij La Touche Magique dus aan het juiste adres.

En wil je jouw kerstpakket in Nijmegen of elders bezorgd hebben? Dat komt voor elkaar!Origineel kerstpakket - La Touche Magique

Hoe gaat onze personal gift shopper voor jouw kerstpakket te werk?

Sonja van Duijnhoven: “Ik luister naar de boodschap die je mee wilt geven aan het kerstcadeau, wat jouw aanvullende wensen en voorwaarden zijn en op basis daarvan ga ik voor jouw geschenk aan de slag. Een echt origineel kerstpakket, waarmee jij goed voor de dag kunt komen en waarbij je gegarandeerd een glimlach op het gezicht gaat toveren. En niet alleen op dat van jezelf ;-)”

Hoe ziet jouw kerstpakket er uit?

We hebben geen idee. Dat is helemaal afhankelijk van wat jij met het pakket uit wilt stralen. Het is eigenlijk gewoon een kerstcadeau waarbij zelfs the sky geen limit is. Alles is mogelijk. Ook combinaties dus van etenswaren, cadeaus, cadeaubonnen… noem maar op.

Wil je er een Nijmeegs tintje aangeven? Ook dat kan. We werken met een aantal Nijmeegse collega ondernemers samen, zodat jouw kerstpakket Nijmegen uit kan stralen. Hoe leuk is bijvoorbeeld een kerstpakket in het thema “Mariken van Nieumeghen”, een mooi koffiepakket met bijpassend serviesgoed en lekkers.

Mooi en verrassend kerstpakket - Nijmegen - La Touche MagiqueWaarom La Touche Magique?

Sonja heeft zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

“Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en eventueel voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje.

Reeds voor diverse bedrijven mocht ik een kerstpakket of een origineel kerstcadeau verzorgen. En naar tevredenheid, zo lees je uit de reviews.”

Een van tevoren samengesteld kerstpakket

Uiteraard kan er een speciaal kerstpakket op maat voor jou gemaakt worden. Met alle plezier bedenken én verzorgen wij het voor je en indien gewenst, in Nijmegen of elders bezorgd!

Maar wellicht is een kerstpakket uit de collectie van reeds samengestelde pakketten al helemaal naar je zin. Of je doet in deze catalogus je inspiratie op voor jouw kerstpakket dat met een selectie uit artikelen uit de standaard pakketten wordt gemaakt.  Laat ons weten welk pakket jij wenst en wij regelen het voor je.

In de speciaal voor jou in het leven geroepen kerstshop kan je zelf direct je slag slaan met de meest uiteenlopende prachtige pakketten, voor ieder budget.

Wil je een van deze pakketten? Of wil je in een van de pakketten iets veranderd of toegevoegd hebben. Het kan allemaal. Informeer vooral naar jouw mogelijkheden.

Rituals

Dit jaar is het wederom mogelijk een prachtig Rituals geschenk cadeau te geven. Blader door de Rituals catalogus en laat ons je keuze weten.

Met weinig moeite jouw kerstpakket geregeld

Als jij ook met weinig moeite veel wilt bereiken, schakel dan La Touche Magique in voor jouw kerstpakket. Dan kan jij je kostbare tijd weer aan de zaak besteden, terwijl wij op de achtergrond voor je aan het shoppen zijn.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Kerstbrochure 2022

  Klik hier voor de kerstbrochure met prachtige kerstpakketten van La Touche Magique

  HO HO HO ‘ns even

  Kerstpakket zwart XL - magische kerstpakketten - La Touche Magique


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  ORIGINEEL

  KERSTPAKKET

  WAARDERING

  KERSTCADEAU

  Start typing and press Enter to search