La Touche Magique

Cadeauwinkel
441

De cadeauservice van La Touche Magique ontzorgt bedrijven en particulieren in hun zoektocht naar verrassende en originele #cadeaus. Van give aways tot #relatiegeschenken, al of niet gepersonaliseerd. Van #verjaardagscadeaus tot #kerstpakketten.

La Touche Magique

4 days 2 uur geleden

Binnenkort gaan we met mijn familie een nachtje weg. Broers, zussen, schoonzus, zwager en nicht. Gezellig, ik heb er zin in. We proberen dit jaarlijks te doen, maar door omstandigheden was het hier al even niet meer van gekomen. Echt iets om naar uit te kijken dus.

Gezien de tropische temperaturen en het feit dat we veel buiten zullen vertoeven, is een koeltas geen overbodige luxe. Wel zo aangenaam als je drankjes en de broodjes ook nog lekker koel zijn als je ze wilt gaan nuttigen. En dan lijkt mij een rugzak wel zo gemakkelijk.

Ook een geweldig relatiegeschenk en een superleuk cadeau, met een mooie bedrukking naar jouw wensen te personaliseren. Als jij het jouw relaties zou schenken, wat zou jij er van op zetten?

#relatiegeschenk #promotieartikel #cadeau #geschenk #rugzak #koeltas

La Touche Magique

La Touche Magique

4 days 22 uur geleden

Multifunctioneel die BrilClip. Wat goeoeoeoed.

La Touche Magique

1 week 47 minuten geleden

Vandaag de laatste dag van de zomeractie van de BrilClip.
www.latouchemagique.nl/brilclip/

Ik kan je wel alvast verklappen dat er een dezer dagen een leuke zomerse combinatie-aanbieding voor bedrijven komt (of voor iemand die tenminste 100 zonnebrillen nodig heeft 😎).

Houd La Touche Magique in de gaten!

#zonnebril #brilclip #aanbieding #relatiegeschenk #promotieartikel

La Touche Magique

1 week 2 days geleden

De werkkostenregeling maakt het mogelijk een gedeelte van het fiscale loon te besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor de werknemers. Zoals bijvoorbeeld #cadeaus en #kerstpakketten.

Wist je dat die vrije ruimte in 2020 is verhoogd? Over de fiscale loonsom tot en met € 400.000 geldt een verhoging van 1,7% naar 3% dit jaar. Dat biedt de mogelijkheid om jouw werknemers, juist in dit bewogen jaar, extra te waarderen met een geschenk.

Wil je dat ik met je meedenk hoe je dit vorm kunt geven? Bel of app naar 085-060 24 68 of lees over de mogelijkheden op www.latouchemagique.nl/cadeau-bedrijven/.

La Touche Magique

La Touche Magique

1 week 4 days geleden

Als militair kan het zijn dat je vaak maanden van huis bent. Uitgezonden op een missie naar het buitenland. Je bouwt een hechte band op met je collega's waarmee je veel meemaakt.⠀

Ik werd benaderd door een militair die een aantal t-shirts wilde laten bedrukken voor zijn collega's en zichzelf. Als herinnering aan de tijd samen in het buitenland. Een bijzondere opdracht. Een bedrukking op zowel borst, rug als bovenarm.⠀
Hij leverde zelf de shirts aan.⠀

Helaas waren de bestanden niet drukwerkwaardig. De drukker tekende de ontwerpen na zodat ze toch gebruikt konden worden. Complexe bestanden met veel kleine lijntjes en stukjes. Maar het is gelukt!⠀

De klant en zijn kameraden blij en een bijzondere herinnering en mooie shirts rijker.⠀

#tshirts #bedrukken #relatiegeschenk

La Touche Magique

La Touche Magique

2 weeks 19 uur geleden

Nog enkele dagen 10% korting op de geselecteerde agenda's. Bestel vóór 1 augustus de #agenda voor jouw relaties, met jouw logo of tekst.

Informeer naar jouw agenda op 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp).

La Touche Magique

2 weeks 2 days geleden

Als iemand mij herkent als beheerder van een Facebook pagina aan de lengte van het artikel, dan geeft mij dat te denken :-). 'ns opgezocht wat dan wel de ideale lengte is van social media berichten: www.wouterkleinsman.nl/social-media-marketing/de-ideale-lengte-en-opmaak-voor-jouw-social-en-onlineberichten/.

Omg! Waar blijft mijn spontaniteit. Al mijn enthousiasme in woorden voor mijn website bewaren en alleen het eureka stuk voor social media? Dat voelt als zonder voor- en naspel. Of als een #cadeau zonder #geschenkverpakking, dus zonder de spanning van het uitpakken. Ik ga m'n best doen 😉 Oh jee...deze post is nu alweer te lang.

La Touche Magique

La Touche Magique

2 weeks 4 days geleden

Ik geef toe, velen van ons moeten er nu nog niet aan denken; Kerst. Vooral genieten nu van de zomer, lekker aan het strand, zonnetje op je huid....en toch, hè. Er zijn al bedrijven die met de kerstpakketten voor hun medewerkers of relaties bezig zijn. Omdat het gaat om grote aantallen of omdat het tijd vergt de pakketten samen te stellen voor het gewenste budget.

Dus ook ik ben alvast in kerstsferen en neem je al graag voorzichtig aan de hand richting Kerst.

Kerst is een van die momenten in het jaar dat je speciale aandacht schenkt aan je relaties en medewerkers. Je wilt ze bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Of je onderstreept het belang van de fijne samenwerking. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een cadeau of een kerstpakket. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, origineel kerstcadeau. Speciaal afgestemd op jouw organisatie. Een cadeau waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Ook dit jaar heb ik weer een shop met reeds samengestelde kerstpakketten: www.magischekerstpakketten.nl. Hier kan je alvast inspiratie opdoen voor jouw kerstpakket of wellicht spreekt een van de pakketten je al direct aan. Neem gerust een kijkje en voel je vrij mij te contacten als ik je verder kan helpen.
Geen tijd? No worries, ik bedenk én regel een passend kerstpakket voor jou. 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp).

Foto: Annelies de Bruin

#kerstpakket #kerstgeschenk #kerst #cadeau #geschenk #waardering #giveaway #kerstpakketten #kerstshop #origineel #verrassend

La Touche Magique

La Touche Magique

2 weeks 6 days geleden

Onlangs weer een leuke waardevolle netwerkbijeenkomst gehad van Netwerken Op Het Balkon. Telkens weer een ongedwongen sfeer. In tegenstelling tot wat ik wel 'ns hoor geen geouwebet, maar een zakelijk samenzijn van kanjers van ondernemers die van elkaar leren en elkaar steunen als het nodig is. Telkens een pitch, waar ik nog steeds steviger in kan gaan staan. En regelmatig een gastspreker of een nuttig onderwerp. Ditmaal was Annelies de Bruin fotografie er met een hele leuke foto-opdracht. Plus onszelf door haar laten vastleggen op de gevoelige plaat. De foto's spreken boekdelen. Voel je welkom een keer aan te sluiten - ook mannen zijn welkom - om te kijken of wij bij je passen.

La Touche Magique

La Touche Magique

3 weeks 2 uur geleden

𝓒𝓾𝓼𝓽𝓸𝓶 𝓶𝓪𝓭𝓮 𝓴𝓵𝓸𝓴

Vandaag een foto van de klok die de kinderen van groep 8 onlangs aan hun oude vertrouwde basisschool gaven als afscheidscadeau. Ik heb er weliswaar niet vanuit La Touche Magique aan meegewerkt, maar als (klassen)ouder. Ik vond het resultaat zo vrolijk en leuk geworden, dat ik hem jullie wil laten zien.

Ook om aan te geven dat als je iets anders dan anders cadeau wilt geven, er veel mogelijk is. Niets is te gek. Ik bedenk graag hoe het product waar we op uit komen zo custom made gemaakt wordt dat het echt een origineel uniek exemplaar wordt. Jouw logo, jouw boodschap, een foto; want dan ook, ik bekijk hoe het vorm kan krijgen op het cadeau of het relatiegeschenk van jouw keuze.

Welk cadeau? Ook dat bedenk én regel ik ;-).

Meer info? 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp)

#cadeau #custommade #personaliseren #geschenk #relatiegeschenk #geschenk #giveaway #origineel

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat