La Touche Magique

4 days 15 uur geleden

Vanmorgen opende ik een nieuwe pot pindakaas. Zeg 'ns eerlijk - of misschien ben ik wel de enige die dit doet - ; wat teken jij in de nog ongeschonden laag die je dan ziet? Ik heb altijd de neiging en die onderdruk ik dan ook niet, om er een gezichtje in te tekenen.

"Ik vind het gewoon lekker", pindakaas. En jij? Ken jij iemand die er ook zo verzot op is. Dan is deze pot met eigen naam toch helemaal geweldig, en origineel!

In 350 ml, 1000 ml, met of zonder geschenkverpakking. Diverse mogelijkheden dus.

#pindakaas #verjaardagscadeau #cadeau #verrassing #lekker #geschenk #personalisatie #ikvindhetgewoonlekker

La Touche Magique

6 days 15 uur geleden

Zeker deze dagen van thuiswerken, zitten we veel binnen. Ik moet bekennen, ik ook (te veel). Als ik voor mezelf spreek; ik werk gemakkelijk door en vergeet dan nog wel 'ns een pauze te nemen, laat staan even een frisse neus te nemen. Wat als ik nou voortaan mijn lunch of m'n fruit mee naar buiten neemt met deze foodcontainer! ⠀

Zo'n break gun jij je medewerkers toch ook! Leuk dus om cadeau te doen.

#cadeau #relatiegeschenk #foodcontainer #thuiswerken #geschenk

La Touche Magique

1 week 18 uur geleden

Wat een origineel en leuk #cadeau!

Dit bewijst maar weer dat er zoveel richtingen te bedenken zijn als het gaat over het geven van cadeaus. Geen inspiratie? Try me.

La Touche Magique

1 week 1 day geleden

Is nooit echt m'n sterkste kant geweest; inpakken. Het is me tot nu toe best gelukt de cadeaus mooi in te pakken, maar tips als deze zijn als variatie erg welkom.

En zo kan ik later nog 'ns terugkijken.

La Touche Magique

1 week 1 day geleden

Wat doet chocolade met je?

Chocolade maakt endorfine en serotonine (een gelukshormoon) vrij in je lichaam. Daardoor verdwijnt alle stress en spanning als sneeuw voor de zon...om maar even in het thema van de sneeuw te blijven.

fb.watch/2WJfQhzUsK/

Een (thermos)mok of -beker erbij; dan heb je een superleuk cadeau. Iets voor de medewerkers thuis? Of voor de ouders die het nu met thuisschool niet zo heel gemakkelijk hebben!

De producten van Zuster Evie zijn dus ook via La Touche Magique te krijgen; heerlijk, leuke uitstraling en perfect te mixen tot een cadeau.

Informeer naar jouw mogelijkheden.
#cadeau #geschenk #ouders #waardering #medewerkers #hartonderderiem #zusterevie

La Touche Magique

1 week 3 days geleden

Even een kaarsje branden. Ter herdenking aan een overledene, als geluk voor bijvoorbeeld een examen, om gezelligheid te creëren. Mooi hoe zo'n vlam zoveel "warmte" brengt. Bij mij thuis branden er dagelijks kaarsjes. Ik vind ze ook een soort van rust brengen. Eentje uiteraard bij de foto's van mijn ouders en wat anderen verspreid door de kamer. Het straalt zoveel meer uit dan alleen maar een lichtje.

Wat vind je van deze set van kandelaars? Mooi om cadeau te geven. Aan een ander of aan jezelf misschien. Nu slechts € 9,50, omdat ik er nog enkelen op voorraad heb. Voor € 2,50 extra voeg ik er 2 antraciete dinerkaarsen aan toe.
Uiteraard pak ik het geheel mooi voor je in.

Interesse? Stuur me even een berichtje of een WhatsApp bericht op 085-060 24 68.

La Touche Magique

1 week 5 days geleden

Zoals je misschien weet, steun ik met La Touche Magique het goede doel.

Voor elke opdracht die ik als personal gift shopper verzorg, schenk ik 0,5% van de totaalsom exclusief B.T.W. en portokosten aan een goed doel. Dit bij een besteding vanaf 100 euro, met een minimum bedrag per order van 3 euro en geldt dus op het moment ik voor jou een cadeau heb bedacht of samengesteld.

Ben jij degene die de opdracht heeft gegeven? Dan mag jij bepalen aan welk goed doel, dat omwille van de juiste keuze een ANBI-erkenning dient te hebben.

Lees er meer over op www.latouchemagique.nl/blog/goede-doelen/.

Afgelopen tijd mooie doelen gesteund! Onder meer:
MoedNL, Make-A-Wish Nederland, KWF Kankerbestrijding / Dutch Cancer Society, Het Vergeten Kind, Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), Voedselbank Eindhoven, Stichting Vlinderkind, AnimalRights, Oranje Fonds, Stichting Farma Ter Verantwoording, WensAmbulance Oost-Nederland, Borstkankervereniging Nederland, Save the Children Nederland, Dex de Dialeeuw en CliniClowns.

Dat ik het goede doel ook in 2021 blijf steunen, staat buiten kijf, maar op welke manier ben ik nog aan het bekijken.

Alle beetjes helpen, toch?!

La Touche Magique

2 weeks 15 uur geleden

Een mooie ervaring, deze aanvraag voor een origineel kerstcadeau.

Het moest in ieder geval niet standaard zijn en de producten met een chique en exclusieve uitstraling. Met deze aanvraag ben ik wel even zoet geweest. Ook omdat het definitieve budget gedurende het traject nog niet bekend was, dus heb je te maken met verschillende voorstellen. Ook de manier van bezorging werd bijgesteld; geen probleem!
Naast het aangename contact met de klant, was het leuke in dit traject dat ik weer nieuwe leveranciers heb ontmoet.

Een trolley koffer met de logo van de klant als doming erop. Onder meer een gegraveerde karaf, een duurzame koffiebeker en heerlijke Italiaanse lekkernijen. Voor sommige ontvangers zelfs nog rompers en shirts ontworpen en laten bedrukken, met de namen van het kind erop. Schattig toch, deze tweeling op de foto. Plus ook nog enkele mokken vorm gegeven en speciaal laten maken.

En als kers(t) op de taart een persoonlijke bezorging op de individuele adressen.

Trots op dit project met een fijne samenwerking met de klant én leveranciers.

#cadeau #kerstpakket #kerstcadeau #koffer #bedruktemokken #Personalisatie

La Touche Magique

2 weeks 2 days geleden

Weer zo'n "it gave me a big smile" moment.

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat