Huwelijksbedankjes

Huwelijksbedankjes - La Touche MagiqueHuwelijksbedankjes

Je gaat trouwen! Van harte gefeliciteerd met dit voornemen; geweldig! Ik ben heel nieuwsgierig naar hoe je ten huwelijk bent gevraagd. Dat kan zo enorm romantisch zijn.

Er staat je nu een drukke, maar mooie tijd te wachten met dingen regelen. Je wilt er stralend uitzien in een prachtige outfit, je vraagt je af waar het feest te houden, wie nodig je uit, welke ringen passen bij jullie. Kortom, nog genoeg zaken die je aandacht vragen. Ook ben je wellicht op zoek naar huwelijksbedankjes waarmee je jouw gasten aan het einde van de dag een mooie herinnering mee geeft.

Welke huwelijksbedankjes passen er bij jullie?

La Touche Magique bedenkt én regelt jouw huwelijksbedankjes. Ik luister naar de boodschap die jij er aan mee wilt geven. Ik zoek een cadeautje dat past bij jullie. Een bedankje waarop tenminste jullie namen en de huwelijksdatum  gezet kan worden. Of je kiest voor bedankjes die niet gepersonaliseerd zijn, waarbij ik jullie tekst op een kaartje verwerk.

Geïnteresseerd in huwelijksbedankjes via La Touche Magique

een-give-away-voor-een-huwelijk-hartvormige-memoclip-la-touche-magique

Geïnteresseerd en wil je dat ik je wat voorstellen doe voor persoonlijke huwelijksbedankjes? Gewoon even mailen, bellen of appen; 085-060 24 68. Dan kan je deze to-do alvast van je lijstje strepen 😉

Bedankjes voor een andere gelegenheid

Uiteraard verzorgt La Touche Magique ook bedankjes voor andere gelegenheden. Een cadeau voor een jubileum, je wilt je collega’s bedanken voor de fijne samenwerking, bedankjes bij een kraamfeest, speciale verjaardagen. Noem maar op.

Laat me jou contacten

Wil je dat ik met jou contact opneem, laat dan je gegevens achter en je hoort zo spoedig mogelijk van me.
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    verloofd

    Start typing and press Enter to search