Jouw personal gift shopper

5 redenen waarom La Touche Magique als personal gift shopper in te zetten

Een personal gift shopper is iemand die bezighoudt met het in opdracht winkelen (“shoppen”) voor anderen op het gebied van geschenken. Hoe La Touche Magique als zo’n personal gift shopper voor jou van betekenis kan zijn, lees je hieronder.

 1. Tijdwinst

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; het scheelt je tijd. Onderschat niet wat jou het regelen van een geslaagd cadeau aan tijd kost. Als je al weet wat je gaat kopen, ga je naar de winkel. Op zoek naar een parkeerplek, over de kosten heb ik het nog niet eens. Naar de winkel, als je al weet waar het product verkrijgbaar is. Wachten in de rij tot je aan de beurt bent. Wachten tot het cadeau mooi voor je is ingepakt. Terug naar de parkeerplaats en terug naar kantoor.

Of je shopt online. Er zijn zoveel sites waar je kunt zoeken en de prijs kunt vergelijken. Niet alle shops bieden een inpakservice, dus daar moet je zelf nog mee aan de slag als je het cadeau – hopelijk enkele dagen later – bezorgd hebt gekregen. Als je al aanwezig was op het moment dat het pakket gebracht werd. En als je al inpakpapier in huis hebt. Even gauw op youtube kijken hoe je een cadeau mooi in kunt pakken. “Ja hee, al die linten heb ik niet hoor.”

Je kijkt op de klok en schrikt hoeveel tijd het heeft gekost. Gauw weer aan het werk.

Die tijd kan jou dus echt bespaard worden door La Touche Magique als personal gift shopper aan het werk te zetten.

 1. Creativiteit

Je wilt origineel en verrassend uit de hoek komen, maar je hebt geen idee wat te kopen. Ik luister naar de boodschap, ik bekijk het bedrijf of de persoon en zoek daar een passend cadeau bij. Ik doe enkele voorstellen om te horen of ik in de goede richting denk en bij enthousiasme over een product werk ik een voorstel uit. Als het cadeau aangeschaft is, zorg ik ervoor dat het ingepakt wordt, zodat het echt een mooie aangename verrassing is.

 1. Advies

Als je kiest voor een personalisatie van een cadeau door middel van een gravure of een bedrukking, heb je niet altijd het juiste bestand bij de hand. Ook is het afhankelijk van het product wat er mogelijk is. Kan überhaupt jouw logo wel gebruikt worden, vallen letters niet dicht. Stuur je jouw bestand eenvoudigweg op naar een online organisatie voor promotionele artikelen, dan kan het dus heel goed zijn dat het resultaat teleurstellend is. La Touche Magique adviseert en denkt met je mee, zodat het verschil tussen verwachting en realisatie duidelijk en minimaal is.

 1. Ervaring

Ervaring als personal gift shopper - La Touche MagiqueMet zowel privé als zakelijk jarenlange ervaring in het verzorgen van cadeaus en promotionele artikelen kan je er vanuit gaan dat La Touch Magique de juiste partij is om jouw cadeau te verzorgen. De te bewandelen wegen naar jouw perfecte geschenk zijn bekend. Met de fijne kneepjes van het vak wordt jou de zorg uit handen genomen en kan jij je richten op jouw eigen zaak zonder met lege handen te komen staan.

 1. Transparantie

La Touche Magique houdt je gedurende het hele proces van contact tot aankoop tot uitlevering van jouw geschenk op de hoogte. Ze schakelt snel en is makkelijk bereikbaar via diverse communicatiekanalen, zodat jij kunt kiezen op welke manier jij het liefst communiceert. Ze is open en eerlijk, zodat de enige verrassing waar jij voor komt te staan, het cadeau is.

 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueMet welke vraag ik ook bij Sonja van La Touche Magique kom qua relatiegeschenk of cadeau, ze weet me altijd weer bijzonder creatief bij te staan voor een keuze. En regelt vervolgens tot in de puntjes dat het vlot en goed geregeld wordt! Ik ben meer dan tevreden over haar dienstverlening en persoonlijke benadering. Met Sonja weet ik dat het áltijd goedkomt en hoe fijn is dat. Aanrader om met Sonja samen te werken, voor zowel grote als kleine organisaties!

  Dorris Vlas
  Dorris Vlas Dorris Vlas
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Wij waren op zoek naar een leuke manier om onze Honda dealers een beetje te steunen en konden rekenen op jullie creativiteit om samen een leuk project hiervan te maken. Vlotte communicatie, kwaliteitsvolle voorstellen en een super efficient team hebben dit tot een succes gemaakt. Waarvoor onze bedanking.

  Leen Goossens
  Leen Goossens Honda Motor Europe

tijdwinst

CREATIVITEIT

ADVIES

ERVARING

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat