Jouw personal gift shopper

5 redenen waarom La Touche Magique als personal gift shopper in te zetten

Een personal gift shopper is iemand die bezighoudt met het in opdracht winkelen (“shoppen”) voor anderen op het gebied van geschenken. Hoe La Touche Magique als zo’n personal gift shopper voor jou van betekenis kan zijn, lees je hieronder.

 1. Tijdwinst

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen; het scheelt je tijd. Onderschat niet wat jou het regelen van een geslaagd cadeau aan tijd kost. Als je al weet wat je gaat kopen, ga je naar de winkel. Op zoek naar een parkeerplek, over de kosten heb ik het nog niet eens. Naar de winkel, als je al weet waar het product verkrijgbaar is. Wachten in de rij tot je aan de beurt bent. Wachten tot het cadeau mooi voor je is ingepakt. Terug naar de parkeerplaats en terug naar kantoor.

Of je shopt online. Er zijn zoveel sites waar je kunt zoeken en de prijs kunt vergelijken. Niet alle shops bieden een inpakservice, dus daar moet je zelf nog mee aan de slag als je het cadeau – hopelijk enkele dagen later – bezorgd hebt gekregen. Als je al aanwezig was op het moment dat het pakket gebracht werd. En als je al inpakpapier in huis hebt. Even gauw op youtube kijken hoe je een cadeau mooi in kunt pakken. “Ja hee, al die linten heb ik niet hoor.”

Je kijkt op de klok en schrikt hoeveel tijd het heeft gekost. Gauw weer aan het werk.

Die tijd kan jou dus echt bespaard worden door La Touche Magique als personal gift shopper aan het werk te zetten.

 1. Creativiteit

Je wilt origineel en verrassend uit de hoek komen, maar je hebt geen idee wat te kopen. Ik luister naar de boodschap, ik bekijk het bedrijf of de persoon en zoek daar een passend cadeau bij. Ik doe enkele voorstellen om te horen of ik in de goede richting denk en bij enthousiasme over een product werk ik een voorstel uit. Als het cadeau aangeschaft is, zorg ik ervoor dat het ingepakt wordt, zodat het echt een mooie aangename verrassing is.

 1. Advies

Als je kiest voor een personalisatie van een cadeau door middel van een gravure of een bedrukking, heb je niet altijd het juiste bestand bij de hand. Ook is het afhankelijk van het product wat er mogelijk is. Kan überhaupt jouw logo wel gebruikt worden, vallen letters niet dicht. Stuur je jouw bestand eenvoudigweg op naar een online organisatie voor promotionele artikelen, dan kan het dus heel goed zijn dat het resultaat teleurstellend is. La Touche Magique adviseert en denkt met je mee, zodat het verschil tussen verwachting en realisatie duidelijk en minimaal is.

 1. Ervaring

Ervaring als personal gift shopper - La Touche MagiqueMet zowel privé als zakelijk jarenlange ervaring in het verzorgen van cadeaus en promotionele artikelen kan je er vanuit gaan dat La Touch Magique de juiste partij is om jouw cadeau te verzorgen. De te bewandelen wegen naar jouw perfecte geschenk zijn bekend. Met de fijne kneepjes van het vak wordt jou de zorg uit handen genomen en kan jij je richten op jouw eigen zaak zonder met lege handen te komen staan.

 1. Transparantie

La Touche Magique houdt je gedurende het hele proces van contact tot aankoop tot uitlevering van jouw geschenk op de hoogte. Ze schakelt snel en is makkelijk bereikbaar via diverse communicatiekanalen, zodat jij kunt kiezen op welke manier jij het liefst communiceert. Ze is open en eerlijk, zodat de enige verrassing waar jij voor komt te staan, het cadeau is.

 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Ik vertelde Sonja waar mijn give a way voor was, maar wat doe ik dan bij mijn brief. Wat is leuk? Gelukkig is zij zo ervaren want zelf wist ik niet waaruit te kiezen: help! Ze kwam met meerdere ideetjes en terugkoppelingen. Binnen een uur had ik al een proefdruk en een paar dagen later werden ze al bezorgd. Tuut tuut, DAT is snel. Goed advies gehad en hele snelle levering. Sonja bedankt!

  Diana Box
  Diana Box Type Talent
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique Voor de kerst had ik het idee om namens mijn bedrijf ClearSound Music mijn relaties een presentje te geven als dank voor de samenwerking. Maar hoe pak je zoiets aan, wat zouden de relaties leuk vinden... Lees meer...

  Louis van Duijnhoven
  Louis van Duijnhoven ClearSound Music

tijdwinst

CREATIVITEIT

ADVIES

ERVARING

Start typing and press Enter to search