Kraamcadeau

Een persoonlijk kraamcadeau

Hoera, een meisje geboren! Yes, een prachtige baby boy! De geboorte van een kind blijft een wonder. Daar hoort een persoonlijk kraamcadeau bij.

In samenwerking met Studio Blos verzorgt La Touche Magique een groot aantal geboortecadeaus. Een cadeau waarop we snel en vakkundig de naam van de baby borduren.

Aan welk kraamcadeau kan je zoal denken?

Kraamcadeau persoonlijk - in samenwerking met Studio Blos - La Touche Magique

We bieden

speendoekjes en badcapes,

wafeldoeken en lakentjes,

gevoerde dekentjes en knuffels,

hydrofiele doeken en washandjes.

Een speendoekje of badcape als kraamcadeau

Speendoekje

Een van de populaire kraamcadeaus is het speendoekje, met naam geborduurd of met leuke iconen.

De hydrofiele stof van de speendoek is extra zacht, ademend en voelt zacht aan op de huid van de baby. Hij is sneldrogend, heeft een hoog absorptievermogen en kan op 40 graden gewassen worden. De doek worden onder meer gebruikt als speendoek, knuffeldoek en  tutdoek.

 

Deze speendoek is extra leuk door de vrolijke lussen en de geborduurde naam van het kindje (in maximaal 8 karakters). Daarnaast idaal te combineren met een FRIGG speen (los te koop).

De speendoek is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en ook in de kleur van het borduursel mag jij een keuze maken.

Badcape

Badcape als kraamcadeau - Studio Blos - La Touche MagiqueHoe schattig is dit kraamcadeau; een badcape met oortjes! Deze heerlijke zachte XXL badcape van wafelstof is onmisbaar voor iedere babyuitzet.

Uitermate geschikt voor de baby, maar zelfs nog tot een leeftijd van 6 jaar te gebruiken. Deze XXL badcape met capuchon en berenoortjes is super groot, waarin de baby of het kindjes heerlijk gewikkeld kan worden. Met de hand gemaakt van 100% wafelkatoen en zoals ieder kraamcadeau op deze pagina kan ook deze geborduurd worden met naam!

De sjieke wafelstof is ademend, voelt mega zacht aan, is sneldrogend en heeft een hoog absorptievermogen. De doek kan onder andere gebruikt worden als handdoek, wikkeldoek, omslagdoek, deken, kleed, verschoonkleed, als zonbescherming en nog veel meer.

Een wafeldoek of lakentje, ook leuk als kraamcadeau

Wafeldoek

De wafeldoek, ofwel wikkeldoek is er in twee groottes, XL en XXL. En ook dit kraamcadeau is gemaakt van hetzelfde zachte materiaal als de hierboven beschreven badcape.

Lakentje

Geborduurd lakentje als kraamcadeau - La Touche Magique en Studio BlosOnze personal gift shopper Sonja ziet hem nog liggen; haar zoon die inmiddels al puber is en zelfs boven haar uit gegroeid. Maar als de dag van gisteren zo’n kleine lieve baby in zo’n enorm bed.

Hoe mooi is een geborduurd lakentje dan bij zo’n aanblik. Een prachtig kraamcadeau.

Het van gewassen katoen gemaakt lakentje is in twee maten verkrijgbaar: circa 100 cm x 75 cm en circa 145 cm x 98 cm.

Wil jij weten wat dit kraamcadeau kost? Vul dan het hieronder staande formulier en je hoort snel van ons.

En tot slot nog deze producten als kraamcadeau

Een wiege- of ledikant deken, een washandje, een hydrofiele doek en een knuffel. Stuk voor stuk welkome kraamcadeaus. Te personaliseren met de naam van de baby. Geef jouw keuze aan ons door en wij verzorgen de rest, op zeer korte termijn, want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk op kraamvisite.

Laat ons contact met je opnemen

Nu al zin in om met jouw kraamcadeau op visite te gaan? We kunnen het ons helemaal voorstellen. Niets mooier dan zo’n wolk van een baby te bewonderen, mét een cadeau onder je arm.

Waar gaat jouw keuze naar uit of heb je nog vragen? Laat het ons weten en je hoort zo snel mogelijk van ons. Ook als je iets speciaal voor jouw bedrijf bedacht wilt hebben, een kraamcadeau passend bij jouw organisatie, met jouw logo; neem dan contact op.
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  Kraamcadeau met logo geborduurd - Studio Blos - La Touche Magique


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  relatiegeschenk

  cadeau

  Start typing and press Enter to search