Muziekbingo!

Muziekbingo

Logo muziekbingo - Juf Mieke Muziek en La Touche Magique

Wie kent het niet; BINGO! Voor jong én oud, altijd leuk! Maar wat als daar nu een swingende touch aan toegevoegd wordt, dan kunnen zelfs de voeten van de vloer en is er dubbel plezier.

In samenwerking met Juf Mieke Muziek biedt La Touche Magique de muziekbingo aan. Nog leuker en swingender dan de bingo zoals je die waarschijnlijk kent.

Thema’s

De muzikale bingo is in een bepaald thema verkrijgbaar. Bijvoorbeeld een bingo speciaal voor Valentijnsdag, een bingo in het Disney thema, een kinderbingo, een bingo met liedjes van vroeger (ideaal om met de oudere medemens te spelen), evenals een huwelijksbingo of bingo’s voor Sinterklaas en Kerst. En zo komen er door het jaar heen steeds meer bingo’s van een bepaald onderwerp bij.

Speciale aandacht voor de kinderbingo en de bingo voor senioren:
De kinderbingo is er voor twee leeftijdsgroepen. Voor groep 1 tot en met 4 met plaatjes (en op aanvraag tekst daarbij). En voor groep 5 tot en met 8 alleen teksten.
Erg leuk is ook de muziekbingo waar de herinneringen van vroeger ontstaan. “Herinnert u zich deze nog?” Extra speciaal voor de oudere mens onder ons, omdat zij er al snel herinneringen mee ophalen. In deze muziekbingo kan je zomaar liedjes aantreffen als Ketelbinkie en Tulpen uit Amsterdam. Daarnaast kan het zomaar ‘ns zo zijn dat de armen ineen geslagen worden om te “schunkelen”. Gezellig toch!

Staat het thema dat jij in gedachten hebt er niet bij? Stuur gerust een bericht en jouw bingo wordt op maat gemaakt.

Voeten van de vloer tijdens de muziekbingo van Juf Mieke Muziek en La Touche MagiqueLeuke prijzen

Heb jij gekozen voor een bingo via onderstaand formulier, dan verzorgt La Touche Magique daar de prijzen bij. Er is geen standaard assortiment, iedere bingo is uniek, dus laat je verrassen met welke prijs jij en jouw mede spelers naar huis gaan.

Hoe wordt de muzikale bingo gespeeld?

De muziekbingo bestaat uit 30 verschillende bingokaarten met verschillende hits (in het gekozen thema). Je hebt een bingo wanneer je vier liedjes op een rij hebt, horizontaal, verticaal of diagonaal. In iedere rij staat nl ook een bonus in de vorm van een afbeelding passend bij het thema van de bingo.

De link naar de YouTube muziekbingo afspeellijst in het thema van jouw keuze krijg je per e-mail toegestuurd. Daar vind je alle liedjes die je voor het spel nodig hebt. Bepaal wie de spelleider van de muziekbingo is en stuur hem of haar deze link door. Vervolgens worden de volgende stappen uitgevoerd.

Voeten van de vloer tijdens de muziekbingo van Juf Mieke Muziek en La Touche MagiqueKlaar voor de muziekbingo? Spelen maar

Klik op het eerste nummer en het lied wordt afgespeeld op YouTube. (Het kan zijn dat er eerst reclame komt, dan dien je even te wachten tot het nummer begint). – Tegen meerprijs is het ook mogelijk de liedjes als mp3’s op USB stick of CD aangeleverd te krijgen. –
Je hoeft niet persé het begin van het nummer te laten horen, je kan er ook voor kiezen om ergens in het midden te starten met het geluidsfragment.
Bovendien kan je variëren met de volgorde van de nummers, zolang je maar onthoudt welke je gehad hebt ;-).

Het liedje hoeft niet in zijn geheel afgespeeld te worden. Het mag natuurlijk wel, even lekker swingen tussendoor is toegestaan.
Laat een deelnemer raden welk lied het is of laat het de bingo spelleider vertellen.

Wanneer het lied op de kaart staat, kan je hem afstrepen. Wie het eerst een rij heeft roept BINGO en wint een prijs. Ga verder met de muziekfragmenten tot de volgende een rijtje horizontaal, verticaal of diagonaal bingo heeft. Daarna speel je voor de hoofdprijs; een volle kaart.

Wil je nog een ronde spelen, dan pak je een nieuwe bingokaart en je begint opnieuw.

De verwachte speeltijd van een muziekbingo van één ronde is 45 tot 60 minuten. Afhankelijk van de tijdsduur van het luisterfragment.

Voorbeeld bingokaart muziekbingo - Juf Mieke Muziek en La Touche Magique

Zo kan jouw bingokaart eruit zien.

Wat kost het?

Een muziekbingo van één ronde, waarbij twee keer voor een kleinere prijs (van € 7,50 á € 10,-) en één keer voor een hoofdprijs (van circa € 17,50 á € 20,-) wordt gespeeld kost € 55,-. Daarvoor krijg je drie prijzen, de benodigde bingokaarten en de afspeellijst plus de verzendkosten zijn inbegrepen.

Iedere extra ronde kost € 45,-.

Klaar voor de muziekbingo?!

Leuk dat je een muziekbingo wilt gaan spelen! Hieronder kan je jouw specifieke wensen opgeven.

Let op! Aangezien er geen voorraad is van bingoprijzen en jouw muziek dus uniek is, dien je rekening te houden met een levertijd van circa twee weken. In die tijd worden jouw bingoprijzen geshopt en worden jouw bingokaarten voorbereid.
  Met hoeveel personen wil je de bingo gaan spelen?
  Hoeveel rondes van 3 prijzen? Dit i.v.m. het aantal prijzen.

  Jouw eventuele toelichting of specifieke wensen:
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Toch liever de “gewone” bingo?

  Het is haast niet voor te stellen, maar het kan natuurlijk zijn dat jij je voorkeur hebt voor een meer traditionele bingo. En ook dan is La Touche Magique je graag van dienst. Klik dan hier voor meer info.

  Contact voor jouw bingoprijzen

  La Touche Magique
  Sonja van Duijnhoven

  085-060 24 68
  sonja@latouchemagique.nl


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  spannend

  Start typing and press Enter to search