Netwerken

Het belang én het plezier van netwerken

Het belang én het plezier van netwerken - La Touche MagiqueOm La Touche Magique en iedere andere onderneming succesvol te laten zijn, is netwerken een belangrijk aspect in het zakendoen. Je kunt het simpelweg niet alleen! Het leuke van netwerken vind ik het leggen van contacten met de meest uiteenlopende personen. Het is mooi om het verhaal van deze mensen te horen en om de passie te zien die zij in hun bedrijf stoppen.

Netwerken betekent voor mij sparren. “Goh, hoe pak jij dat op?” Daar kan ik weer van leren en zo pluk ik overal de vruchten van en doe er m’n ding mee.
Netwerken is jezelf presenteren. Oh oh, dan is daar weer die – voor mij – gevreesde elevator pitch. Maar, al doende leer ik in enkele woorden mijn business neer te zetten, want hoe belangrijk is het direct met een pakkend verhaal bij iemand binnen te komen.
Netwerken brengt zeker ook een gunfactor met zich mee. Als ik een bedrijf in mijn netwerk ken, waarvan ik denk dat die van dienst kan zijn voor een ander, dan beveel ik hem aan. Ik gun zo beide partijen een goed verloop van de zaak.

Uit mijn netwerk

Onderstaand tref je bedrijven uit mijn netwerk aan. Ik denk zeker dat zij kunnen bijdragen aan jouw succesvolle onderneming. Neem gerust contact met ze op. Leuk als je vermeldt dat je hen via La Touche Magique hebt gevonden. Op naar een mooie samenwerking!

Reclame Ellen

Reclame Ellen - La Touche Magique

 

Reclame Ellen staat voor eerlijke, nuchtere en heldere communicatie. Reclame zonder poeha! Sleutelwoorden zijn creatief, veelzijdig en pragmatisch.

Ruitenwisserreclame.nl

Ruitenwisserreclame - La Touche MagiqueZoek je als particulier of bedrijf een originele manier van reclame maken of om op te vallen? Ga dan naar ruitenwisserreclame.nl.

Meldpunt PBO

Netwerken - Meldpunt PBO - La Touche MagiqueOp zoek naar woonruimte, bedrijfsruimte of opslagruimte in de regio Nijmegen? Meldpunt PBO helpt graag in deze zoektocht.

Annelies de Bruin fotografie

Netwerken met Annelies de Bruin - La Touche MagiqueOmdat elke foto een verhaal vertelt.

Het Balkon van Groesbeek

Netwerken - Op het Balkon van Groesbeek - La Touche MagiqueHet Balkon van Groesbeek heeft een terras en een bed & breakfast aan de Zevenheuvelenweg in Groesbeek. Een prachtige plek om te overnachten en om even aan te wippen als je de omgeving verkent.

weMaron

Netwerken - weMaron - La Touche MagiqueweMaron bouwt innovatieve applicaties die je leven beter maken.

Netwerken Op het Balkon - La Touche MagiqueEen gezellig en waardevol netwerk in Groesbeek waarin ondernemers van elkaar leren en elkaar helpen bij het verwezenlijken van dromen in het ondernemerschap met als resultaat een groep ambassadeurs!

Bewust met Solena

Netwerken - Bewust met Solena - La Touche MagiqueBewust met Solena biedt Orthomoleculaire therapie in de regio Groesbeek. Het gaat daarbij om het gezond en fit worden en blijven door het eten en opnemen van de voor jou juiste voedingsstoffen.
Bewust met Solena geeft antwoord op voeding- en vitaliteitsvragen. Bij een kinderwens, zwangerschap, kinderen maar ook bij vage gezondheid- en vitaliteitsklachten.

Prekan

Netwerken - Prekan - La Touche Magique PreKan staat voor Prettig Kantoor en biedt totaaloplossingen voor een prettige werkomgeving. PreKan levert koffie, thee, koffiesystemen, schoonmaakartikelen en nog veel meer.

Lisette Sillessen

Lisette SillessenLisette Sillessen - coach - La Touche Magique; coachen van kinderen, ouders en gezinnen. Verzorgen van trainingen en workshops.

ROVINIJ

Netwerken - ROVINIJ - La Touche MagiqueUitzendbureau Nijmegen. ROVINIJ is al sinds 1990 dé zaak van mens en werk in Nijmegen; partner voor functies in de bouw, afbouw en techniek. Voor mensen voor op locatie, in de werkplaats of op kantoor.

BizzMizz

BizzMizz secretariaat en ondersteuningBizzMizz biedt managementondersteuning, secretariaat voor ondernemers in het mkb, stichtingen, verenigingen, projecten, platforms en alle andere vormen van organisaties.

Maasvallei Netwerk - La Touche Magique

Het Maasvallei Netwerk biedt ondernemers uit de regio de zichtbaarheid en verbinding die succes onvermijdelijk maken. Via dit netwerk leer je nieuwe klanten kennen, kun je opdrachten regionaal uitbesteden in het eigen netwerk en zet je in op de meest krachtige marketing die er is; mond-tot-mondreclame. Met regelmaat organiseert het Maasvallei Netwerk bijeenkomsten zoals Open Coffees en Netwerkborrels.

net·wer·ken (netwerkte, heeft genetwerkt)
1 contacten aanknopen en onderhouden die nuttig kunnen zijn voor je carrière
Bron: Van Dale.

Hoe komen wij met elkaar in contact?

Via de chatbutton links onder in beeld. Mailen of even bellen of….

Uiteraard neem ik graag met jou contact op
  Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  samen

  sparren

  zaken doen

  gunnen

  Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.