Onderzetters

Onderzetters Groesbeeks dialect set - La Touche Magique

Groesbeeks dialect op onderzetters

Gi.j speejt d’r ok nie ien! Ofwel, jij lust graag een borrel. Een typisch Groesbeekse uitspraak. En zo zijn er meer. Sonja, onze personal gift shopper, als en richtige Gruusbèkse, heeft het idee opgevat om een aantal van die quotes vorm te geven in onderzetters. Annelies de Bruin van Annelies de Bruin fotografie dacht met haar mee,

De meesten teksten zijn drank gerelateerd, zodat het echt van toepassing is tijdens het borrelen. Plus een aantal is simpelweg niet weg te denken uit het Groesbeeks dialect; Umme!

Er zijn twee verschillende sets van ieder vier onderzetters gemaakt. Deze zijn bij La Touche Magique te koop voor €14,50 per set.

Graag bieden we de wijngaarden en de bierbrouwerijen in Groesbeek aan de onderzetters ook te gaan verkopen, aangezien we ze als een  aanvulling zien op de fles wijn of het flesje bier; een mooi cadeau. Of als uitbreiding van een winkelassortiment van andere lokale ondernemers. Voor de vele toeristen die jaarlijks naar Groesbeek komen een leuke souvenir plus uiteraard voor de mensen uit Groesbeek zelf.

Met dank aan Wilma en Theo Giesbers voor het controleren van de juiste spelling van het Groesbeeks dialect.

Meer info

De onderzetters zijn zowel bij La Touche Magique te koop als het Wijnbouwcentrum en Wijngaard De Plack in Groesbeek. Bij de laatste locaties is een beperkt aantal sets beschikbaar, maar op aanvraag is de voorraad aan te vullen.

Het is ook mogelijk de onderzetters rechtstreeks bij ons te kopen. We hebben geen fysieke winkel, maar een afspraak maken om ze bij ons op te halen of wellicht brengen we ze bij je langs, is altijd mogelijk.

Heb je nog vragen of wil je onderzetters kopen, dan nemen we graag contact met je op. Laat je gegevens hieronder achter en je hoort zo spoedig mogelijk van ons.

Zelf bellen of appen naar 085-060 24 68 of mailen kan uiteraard ook. We zien je reactie graag verschijnen.
    Ik wil regelmatig via e-mail op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
    La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


    La Touche Magique, daar pak je mee uit!

    bier

    Start typing and press Enter to search