HO HO HO ‘ns even! Heb jij jouw kerstpakket al geregeld?

Kerst is een van die momenten in het jaar dat je speciale aandacht schenkt aan je relaties en medewerkers. Je wilt ze bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Of je onderstreept het belang van de fijne samenwerking. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een cadeau of een kerstpakket. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, origineel kerstcadeau. Speciaal afgestemd op jouw organisatie. Een cadeau waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Origineel kerstpakket - La Touche MagiqueOntbreekt het jou of degene die normaal gesproken dit soort dingen regelt, aan tijd of aan inspiratie, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres.

Hoe ga ik voor jouw kerstpakket aan het werk?

Ik luister naar de boodschap die je mee wilt geven aan het kerstcadeau, wat jouw aanvullende wensen en voorwaarden zijn en op basis daarvan ga ik voor jouw kerstpakket aan de slag. Een echt origineel geschenk, waarmee jij goed voor de dag kunt komen en waarbij je gegarandeerd een glimlach op het gezicht gaat toveren. En niet alleen op dat van jezelf ūüėČ

Hoe ziet jouw kerstpakket er uit?

Ik heb geen idee. Dat is geheel afhankelijk van wat jij met het pakket uit wilt stralen. Het is eigenlijk gewoon een kerstcadeau waarbij the sky the limit is. Alles is mogelijk. Ook combinaties dus van etenswaren, cadeaus, cadeaubonnen… noem maar op.

Kerstpakket met terrarium - La Touche MagiqueWaarom La Touche Magique?

Ik heb zowel zakelijk als priv√© jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorie√ęn.

Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en eventueel voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje.

Reeds voor diverse bedrijven mocht ik een kerstpakket of een origineel kerstcadeau verzorgen. En naar tevredenheid, zo lees je uit de reviews.

Een van tevoren samengesteld kerstpakket

Uiteraard kan er een speciaal kerstpakket op maat voor jou gemaakt worden. Met alle plezier!

Maar wellicht is een kerstpakket uit de collectie van reeds samengestelde pakketten al helemaal naar je zin. Of in ieder geval voor het grootste gedeelte. In deze catalogus namelijk staat een groot aantal kerstpakketten met prijs vernoemd. Laat mij weten welk pakket jij wenst en ik regel het voor je.

In de speciaal voor jou in het leven geroepen kerstshop kan je zelf direct je slag slaan met de meest uiteenlopende prachtige pakketten, voor ieder budget.

Wil je een van deze pakketten? Of wil je in een van de pakketten iets veranderd of toegevoegd hebben. Het kan allemaal. Informeer vooral naar jouw mogelijkheden.

Met weinig moeite jouw kerstpakket geregeld

Als jij ook met weinig moeite veel wilt bereiken, schakel dan La Touche Magique in voor jouw kerstpakket. Dan kan jij je kostbare tijd weer aan de zaak besteden, terwijl ik op de achtergrond voor je aan het shoppen ben.
Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

Etagere op tafel - kerstpakket - La Touche Magique

HO HO HO ‘ns even

Safari is hot - kerstpakket - La Touche Magique


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

ORIGINEEL

KERSTPAKKET

WAARDERING

KERSTCADEAU

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat