Een prachtig kerstpakket

Speciale kerstactie - La Touche Magique

Update: Vrij ruimte werkkostenregeling tijdelijk verhoogd!

De werkkostenregeling maakt het mogelijk een gedeelte van het fiscale loon te besteden aan onbelaste vergoedingen, verstrekkingen en terbeschikkingstellingen voor de werknemers. Zoals bijvoorbeeld cadeaus en kerstpakketten.

Wist je dat die vrije ruimte, net als vorig jaar, in 2021 is verhoogd als crisismaatregel tijdens corona?

Blijft het totale bedrag onder de 3% van de eerste € 400.000 van de loonsom van alle medewerkers samen? Dan mag je dat onbelast als vergoeding geven. Voor het bedrag boven € 400.000 geldt het percentage van 1,18%.

Dat biedt de mogelijkheid om jouw werknemers, juist in dit bewogen jaar, extra te waarderen met een geschenk.

HO HO HO ‘ns even! Heb jij jouw kerstpakket al geregeld?

Kerst is een van die momenten in het jaar dat je speciale aandacht schenkt aan je relaties en medewerkers. Je wilt ze bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Of je onderstreept het belang van de fijne samenwerking. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een cadeau of een kerstpakket. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, origineel kerstcadeau.

Speciaal afgestemd op jouw organisatie. Een cadeau waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Ontbreekt het jou of degene die normaal gesproken dit soort dingen regelt, aan tijd of aan inspiratie, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres.

Op de koffie om jouw kerstpakket te bespreken - La Touche Magique

Samen jouw kerstpakket bespreken? Klik op de foto om een e-mail te sturen. Bellen of een WhatsApp bericht sturen kan uiteraard ook.

Hoe ga ik voor jouw kerstpakket aan het werk?

Ik luister naar de boodschap die je mee wilt geven aan het kerstcadeau, wat jouw aanvullende wensen en voorwaarden zijn en op basis daarvan ga ik voor jouw kerstpakket aan de slag. Een echt origineel geschenk, waarmee jij goed voor de dag kunt komen en waarbij je gegarandeerd een glimlach op het gezicht gaat toveren. En niet alleen op dat van jezelf 😉

Hoe ziet jouw kerstpakket er uit?

Ik heb geen idee. Dat is geheel afhankelijk van wat jij met het pakket uit wilt stralen. Het is eigenlijk gewoon een kerstcadeau waarbij the sky the limit is. Alles is mogelijk. Ook combinaties dus van etenswaren, cadeaus, cadeaubonnen… noem maar op.

Een reeds samengesteld maar oh zo leuk kerstpakket 2021 - La Touche MagiqueWaarom La Touche Magique?

Ik heb zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en eventueel voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje.

Reeds voor diverse bedrijven mocht ik een kerstpakket of een origineel kerstcadeau verzorgen. En naar tevredenheid, zo lees je uit de reviews.

Een van tevoren samengesteld kerstpakket

Uiteraard kan er een speciaal kerstpakket op maat voor jou gemaakt worden. Met alle plezier!

Maar wellicht is een kerstpakket uit de collectie van reeds samengestelde pakketten al helemaal naar je zin. Of je doet in deze catalogus je inspiratie op voor jouw kerstpakket dat met een selectie uit artikelen uit de standaard pakketten wordt gemaakt.  Laat mij weten welk pakket jij wenst en ik regel het voor je.

In de speciaal voor jou in het leven geroepen kerstshop kan je zelf direct je slag slaan met de meest uiteenlopende prachtige pakketten, voor ieder budget.

Wil je een van deze pakketten? Of wil je in een van de pakketten iets veranderd of toegevoegd hebben. Het kan allemaal. Informeer vooral naar jouw mogelijkheden.

Met weinig moeite jouw kerstpakket geregeld

Als jij ook met weinig moeite veel wilt bereiken, schakel dan La Touche Magique in voor jouw kerstpakket. Dan kan jij je kostbare tijd weer aan de zaak besteden, terwijl ik op de achtergrond voor je aan het shoppen ben.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Zelf je kerstpakketten samenstellen plus een gratis hotelovernachting - La Touche MagiqueZelf je kerstpakket samenstellen

  Ook dat kan! In Katwijk (aan Zee) is er een showroom waar de reeds samengestelde kerstpakketten staan uitgestald. Daarnaast pak je zelf de losse producten uit de schap, waarmee je een kerstpakket geheel naar eigen keuze maakt. Hulp nodig? De medewerkers zijn je graag van dienst. Maak wel even van tevoren een afspraak, zodat de koffie voor je klaar staat. 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp).

  Na het shoppen uitwaaien aan zee, warme chocomel erbij…

  Nu: een speciale kerstactie

  Een muzikaal cadeau voor jou

  Valt het jou ook op dat je in deze kersttijd steeds dezelfde nummers op de radio hoort? Laat je op deze pagina muzikaal verrassen.

  Kerstpakket 2021 - La Touche Magique

  HO HO HO ‘ns even

  Kerstpakket 2021 - La Touche Magique


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  ORIGINEEL

  KERSTPAKKET

  WAARDERING

  KERSTCADEAU

  Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

  WhatsApp chat