Een écht origineel kerstpakket

Een echt uniek, origineel kerstpakket; geen standaard assortiment

Een echt origineel kerstcadeau - geen standaard assortiment - La Touche MagiqueKerst is een van die momenten in het jaar dat je speciale aandacht schenkt aan je relaties en medewerkers. Je wilt ze bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Of je onderstreept het belang van de fijne samenwerking. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een cadeau of een kerstpakket. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, origineel kerstcadeau. Speciaal afgestemd op jouw organisatie, geen standaard pakket waarvan er al zoveel zijn. Een cadeau waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Ontbreekt het jou of degene die normaal gesproken dit soort dingen regelt, aan tijd of aan inspiratie, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres.

Hoe ga ik voor jouw kerstpakket aan het werk?

Ik luister naar de boodschap die je mee wilt geven aan het kerstcadeau, wat jouw aanvullende wensen en voorwaarden zijn en op basis daarvan ga ik voor jouw kerstpakket aan de slag. Een echt origineel geschenk, waarmee jij goed voor de dag kunt komen en waarbij je gegarandeerd een glimlach op het gezicht gaat toveren. En niet alleen op dat van jezelf 😉

Hoe ziet jouw kerstpakket er uit?

Ik heb geen idee. Dat is geheel afhankelijk van wat jij met het pakket uit wilt stralen. Ik bied geen standaard assortiment waaruit je moet kiezen. Het is eigenlijk gewoon een kerstcadeau waarbij the sky the limit is. Alles is mogelijk. Ook combinaties dus van etenswaren, cadeaus, cadeaubonnen… noem maar op.

Een echt origineel kerstpakket - geen standaard assortiment - La Touche MagiqueWaarom La Touche Magique?

Ik heb zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en eventueel voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje.

Reeds voor diverse bedrijven mocht ik een kerstpakket of een origineel kerstcadeau verzorgen. En naar tevredenheid, zo lees je uit de reviews.

Met weinig moeite jouw kerstpakket geregeld

Als jij ook met weinig moeite veel wilt bereiken, schakel dan La Touche Magique in voor jouw kerstpakket. Dan kan jij je kostbare tijd weer aan de zaak besteden, terwijl ik op de achtergrond voor je aan het shoppen ben.
Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

ORIGINEEL

KERSTPAKKET

WAARDERING

KERSTCADEAU

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat