Een prachtig kerstpakket

HO HO HO ‘ns even! Heb jij jouw kerstpakket al geregeld?

Kerst is een van die momenten in het jaar dat je speciale aandacht schenkt aan je relaties en medewerkers. Je wilt ze bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Of je onderstreept het belang van de fijne samenwerking. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een cadeau of een kerstpakket. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, origineel kerstcadeau.

Speciaal afgestemd op jouw organisatie. Een cadeau waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Ontbreekt het jou of degene die normaal gesproken dit soort dingen regelt, aan tijd of aan inspiratie, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres.

Op de koffie om jouw kerstpakket te bespreken - La Touche Magique

Samen jouw kerstpakket bespreken? Klik op de foto om een e-mail te sturen. Bellen of een WhatsApp bericht sturen kan uiteraard ook.

Hoe gaat ons personal gift shopper voor jouw kerstpakket aan het werk?

Sonja van Duijnhoven: “Ik luister naar de boodschap die je mee wilt geven aan het kerstcadeau, wat jouw aanvullende wensen en voorwaarden zijn en op basis daarvan ga ik voor jouw kerstpakket aan de slag. Een echt origineel geschenk, waarmee jij goed voor de dag kunt komen en waarbij je gegarandeerd een glimlach op het gezicht gaat toveren. En niet alleen op dat van jezelf ;-)”

Hoe ziet jouw kerstpakket er uit?

We hebben geen idee. Dat is geheel afhankelijk van wat jij met het pakket uit wilt stralen. Het is eigenlijk gewoon een kerstcadeau waarbij the sky the limit is. Alles is mogelijk. Ook combinaties dus van etenswaren, cadeaus, cadeaubonnen… noem maar op.

Kerstpakket Puzzel Feest - La Touche MagiqueWaarom La Touche Magique?

Sonja van Duijnhoven heeft zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

“Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en eventueel voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje.

Reeds voor diverse bedrijven mocht ik een kerstpakket of een origineel kerstcadeau verzorgen. En naar tevredenheid, zo lees je uit de reviews.”

Een van tevoren samengesteld kerstpakket

Uiteraard kan er een speciaal kerstpakket op maat voor jou gemaakt worden. Met alle plezier!

Maar wellicht is een kerstpakket uit de collectie van reeds samengestelde pakketten al helemaal naar je zin. Laat ons weten welk pakket jij wenst en we regelen het voor je.

In de speciaal voor jou in het leven geroepen kerstshop kan je binnenkort zelf direct je slag slaan met de meest uiteenlopende prachtige pakketten, voor ieder budget.

Wil je een van deze pakketten? Of wil je in een van de pakketten iets veranderd of toegevoegd hebben. Het kan allemaal. Informeer vooral naar jouw mogelijkheden.

Kerstbrochure

Brochure met kerstpakketten - La Touche MagiqueWil jij een papieren kerstbrochure ontvangen? Laat het ons weten via e-mail of stuur een WhatsApp bericht.

Liever online bladeren? Ook dat kan uiteraard. Klik dan op de afbeelding hiernaast.

Een heel mooi en compleet kerstpakket met kerstkookboek.Kerst cadeautip!

Stop maar met zoeken naar jouw kerstpakket. Gevonden!

Wij hebben namelijk een prachtig kerstpakket voor je samengesteld. Kijk maar!

Met weinig moeite jouw kerstpakket geregeld

Als jij ook met weinig moeite veel wilt bereiken, schakel dan La Touche Magique in voor jouw kerstpakket. Dan kan jij je kostbare tijd weer aan de zaak besteden, terwijl wij op de achtergrond voor je aan het shoppen zijn.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Zelf je kerstpakket samenstellen

  Ook dat kan! In Katwijk (aan Zee) is er een showroom waar de reeds samengestelde kerstpakketten staan uitgestald. Daarnaast pak je zelf de losse producten uit de schap, waarmee je een kerstpakket geheel naar eigen keuze maakt. Hulp nodig? De medewerkers zijn je graag van dienst. Maak wel even van tevoren een afspraak, zodat de koffie voor je klaar staat. 085-060 24 68 (ook voor WhatsApp).

  Na het shoppen uitwaaien aan zee, warme chocomel erbij…

  Een muzikaal cadeau voor jou

  Valt het jou ook op dat je in deze kersttijd steeds dezelfde nummers op de radio hoort? Laat je op deze pagina muzikaal verrassen.

  Kerstpakket Groene Verwennerij - La Touche Magique

  HO HO HO ‘ns even

  Kerstpakket Happen van de Plank - La Touche Magique


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  ORIGINEEL

  KERSTPAKKET

  WAARDERING

  KERSTCADEAU

  Start typing and press Enter to search