Dit ben ik

Sonja van Duijnhoven, aangenaam!

Hallo! Graag stel ik mezelf aan je voor.

Ik ben Sonja van Duijnhoven, woonachtig in het prachtige Groesbeek. Jongste van zes kinderen, moeder van een zoon en baasje van een lieve kat. Én jouw personal gift shopper.

La Touche Magique - Sonja van Duijnhoven - jouw personal gift shopperRuim 12 jaar ben ik als Manager Operations en PZ-verantwoordelijke werkzaam geweest voor een middelgrote landelijke organisatie die zich bezighield met het beheer en de ontwikkeling van business centers. Eén van de speerpunten van het bedrijf was de zorg voor de medewerkers. Het was belangrijk dat medewerkers zich konden ontwikkelen en vooral met heel veel plezier naar hun werk gingen. Motivatie van het personeel stond dan ook hoog in het vaandel.

Ook cadeaus horen er bij

Niet alleen met complimenten, maar ook met cadeaus werden de mensen in het zonnetje gezet; cadeaus die door mij werden verzorgd.

Ik kom uit een gezin met 6 kinderen. Inmiddels is het met partners en kleinkinderen een behoorlijke groep geworden. Als er wat te vieren valt, ben ik degene die zorg draagt voor een toepasselijk cadeau.

Missie

Over mij - La Touche Magique - 2021Met La Touche Magique help ik bedrijven en particulieren in hun zoektocht naar cadeaus. Ik doe dit op een professionele en vriendelijke wijze, zodat het verschil tussen verwachting en realisatie duidelijk en zo klein mogelijk is.

Visie

Met La Touche Magique heb ik een eerste stap gemaakt in het verwezenlijken van mijn droom; het starten van een cadeau-belevenis-winkel waar ik als gift shopper aan het werk ben. Misschien in de toekomst een fysieke shop, nu nog online.

Zolang mijn klanten, de ontvangers van de cadeaus, ik zelf en mijn gezin happy zijn, zal ik steeds meer van die stappen zetten in de toekomst.

Ik leer van het verleden, ik leef in het heden en ik geloof in de toekomst.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

creatief

don’t be afraid of silly ideas

aandacht

met oog voor detail

positief

omdenkend

kleurrijk

denk in de kleur van je hart

Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

WhatsApp chat