Aangenaam!

Sonja van Duijnhoven, aangenaam!

Hallo! Graag stelt Sonja van Duijnhoven, onze personal gift shopper, zich aan je voor:

Ik ben Sonja van Duijnhoven, woonachtig in het prachtige Groesbeek. Jongste van zes kinderen en moeder van een heerlijke puberzoon. Én jouw personal gift shopper.

Over onze gift shopper Sonja van Duijnhoven - La Touche MagiqueRuim 12 jaar ben ik als Manager Operations en PZ-verantwoordelijke werkzaam geweest voor een middelgrote landelijke organisatie die zich bezighield met het beheer en de ontwikkeling van business centers. Eén van de speerpunten van het bedrijf was de zorg voor de medewerkers. Het was belangrijk dat medewerkers zich konden ontwikkelen en vooral met heel veel plezier naar hun werk gingen. Motivatie van het personeel stond dan ook hoog in het vaandel.

Ook cadeaus horen er bij

Niet alleen met complimenten, maar ook met cadeaus werden de mensen in het zonnetje gezet; cadeaus die door mij werden verzorgd.

Ik kom uit een gezin met 6 kinderen. Inmiddels is het met partners en kleinkinderen een behoorlijke groep geworden. Als er wat te vieren valt, ben ik degene die zorg draagt voor een toepasselijk cadeau.

Missie

Over Sonja van Duijnhoven op Over ons-pagina - La Touche MagiqueMet La Touche Magique helpen we bedrijven en particulieren in hun zoektocht naar cadeaus. We doen dit op een professionele en vriendelijke wijze, zodat het verschil tussen verwachting en realisatie duidelijk en zo klein mogelijk is.

Visie

Met La Touche Magique hebben we een eerste stap gemaakt in het verwezenlijken van een droom; het starten van een cadeau-belevenis-winkel. Misschien in de toekomst een fysieke shop, nu nog online.

Zolang onze klanten, de ontvangers van de cadeaus en wij zelf happy zijn, zullen we steeds meer van die stappen zetten in de toekomst.

We leren van het verleden, we leven in het heden en we geloven in de toekomst.


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

creatief

don’t be afraid of silly ideas

aandacht

met oog voor detail

positief

omdenkend

kleurrijk

denk in de kleur van je hart

Start typing and press Enter to search