Een verrassend paascadeau

Op zoek naar een paascadeau voor je relaties of medewerkers?

Pasen is een van die momenten in het jaar dat je jouw relaties en medewerkers in het zonnetje zet. Je bedankt ze voor de fijne samenwerking of de inzet. Als je jouw woorden kracht bij wilt zetten, laat je ze gepaard gaan met een paascadeau. En wil je er nog een schepje bovenop doen, kies dan voor een echt uniek, origineel paascadeau. Speciaal afgestemd op jouw organisatie. Een cadeau waarbij de ontvanger direct ziet dat er speciaal voor hem is geshopt.

Ontbreekt het jou of degene die normaal gesproken dit soort dingen regelt, aan tijd of aan inspiratie, dan ben je bij La Touche Magique aan het juiste adres.

Een paascadeau met Pasen - La Touche MagiqueHoe ga ik voor jouw paascadeau aan het werk?

Ik luister naar de boodschap die je mee wilt geven aan het paascadeau, wat jouw aanvullende wensen en voorwaarden zijn en op basis daarvan ga ik voor jouw paascadeau aan de slag. Een echt origineel geschenk, waarmee jij goed voor de dag kunt komen en waarbij je gegarandeerd een glimlach op het gezicht gaat toveren. En niet alleen op dat van jezelf 😉

Hoe ziet jouw paascadeau er uit?

Ik heb geen idee. Dat is geheel afhankelijk van wat jij met het cadeau uit wilt stralen. Het is eigenlijk gewoon een paascadeau waarbij the sky the limit is. Alles is mogelijk. Ook combinaties dus van etenswaren, cadeaus, cadeaubonnen… noem maar op. Of je kiest zelf uit de paasshop met een selectie aan paascadeaus.

Een paascadeau met Pasen _ bloemetje - La Touche MagiqueWaarom La Touche Magique?

Ik heb zowel zakelijk als privé jarenlange ervaring in het verzorgen van originele cadeaus in diverse prijscategorieën.

Als ik een specifiek cadeau gevonden heb, vind ik het een uitdaging te zoeken naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. Het product in huis? Dan komt het creatieve proces op gang waarbij ik het cadeau mooi verpak en eventueel voorzie van een persoonlijk zelf ontworpen kaartje.

Reeds voor diverse bedrijven mocht ik mooie cadeaus verzorgen. En naar tevredenheid, zo lees je uit de reviews.

Met weinig moeite jouw paascadeau geregeld

Als jij ook met weinig moeite veel wilt bereiken, schakel dan La Touche Magique in voor jouw paascadeau. Dan kan jij je kostbare tijd weer aan de zaak besteden, terwijl ik op de achtergrond voor je aan het shoppen ben.

De paasaanbieding van 2021

Paascadeau met handgemaakte chocolade paaseitjes - La Touche MagiqueHier is hij dan, de paasaanbieding van Chocolaterie Mücho en La Touche Magique.

Voor slechts € 12,50 (incl. B.T.W.) heb jij een superleuk schaaltje in de vorm van een haas, gevuld met heerlijke handgemaakte chocolade paaseitjes in de smaken melk, wit en puur.

Zolang de voorraad strekt!

Bestellen? Geef het mij door en ik zorg ervoor dat jij met Pasen niet met lege handen komt te staan. Een mooie verpakt paascadeau voor jou, (een van) je ouders, je zus, je broer, je vriendin….. je relaties, je medewerkers. Zeker weten dat het een geslaagd cadeau is.

Jouw paascadeau bedacht én geregeld krijgen?

Neem contact op of laat mij je terugbellen.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  ORIGINEEL

  PAASCADEAU

  WAARDERING

  PAASGESCHENK

  Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

  WhatsApp chat