Portfolio

Welke cadeaus verzorgt La Touche Magique?

Wat kan ik voor jou betekenen - La Touche MagiqueRegelmatig krijg ik de vraag of ik wat cadeaus kan laten zien, die ik kan verzorgen. Tja, waar begin je dan en hoe presenteer je de geschenken. Ik houd geen voorraad, ik heb geen standaard assortiment; iedere klantaanvraag is uniek en de invulling er van des te meer. De mogelijkheden zijn oneindig en derhalve een uitdaging om een impressie van wat mogelijk is te geven. Ik wil een klant niet beperken in zijn keuze voor een cadeau, ik wil de reden van het contact met La Touche Magique aanhoren – aanvoelen – en op basis daarvan ga ik op zoek naar een passend cadeau.

Maar La Touche Magique zou La Touche Magique niet zijn als ik toch een tipje van die enorme geschenkensluier licht en wat cadeaus presenteer die ik de afgelopen tijd heb verzorgd of die mijn pad zijn gekruist. Kijk op mijn Pinterestpagina La Touche Magique op Pinterest om een indruk te krijgen van wat er mogelijk is voor kleine en grote budgetten. Plus in deze video zie je hoe jouw kerstcadeaus en kerstpakketten er uit kunnen zien.

Deze selectie is slechts een greep uit de mogelijkheden. Vergeet niet, the sky is the limit.

Meer informatie

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Bel of stuur een whatsappbericht op 085-060 24 68. Uiteraard neem ik ook graag met jou contact op. Je kunt hiertoe onderstaand contactformulier invullen.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Op de hoogte blijven

  Op mijn social media kanalen plaats ik regelmatig berichten en foto’s over waar ik mee bezig ben, wat me bezig houdt en krijg je dus ook een indruk van wat La Touche Magique voor jou kan doen. Misschien vind je het leuk me te volgen.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  VERRASSEND

  ORIGINEEL

  NIET STANDAARD

  THE SKY IS THE LIMIT

  Typ het zoekwoord en geef een enter om de zoekopdracht in gang te zetten.

  WhatsApp chat