Portfolio

Welke cadeaus verzorgt La Touche Magique?

Wat kan ik voor jou betekenen - La Touche MagiqueRegelmatig krijgen we de vraag of we wat cadeaus kunnen laten zien, die we kunnen verzorgen. Tja, waar begin je dan en hoe presenteer je de geschenken. We houden geen voorraad, we hebben geen standaard assortiment; iedere klantaanvraag is uniek en de invulling er van des te meer. De mogelijkheden zijn oneindig en derhalve een uitdaging om een impressie van wat mogelijk is te geven. We willen een klant niet beperken in zijn keuze voor een cadeau, we willen de reden van het contact met La Touche Magique aanhoren – aanvoelen – en op basis daarvan gaan we op zoek naar een passend cadeau.

Maar La Touche Magique zou La Touche Magique niet zijn als we niet toch een tipje van die enorme geschenkensluier licht en wat cadeaus presenteren die we de afgelopen tijd hebben verzorgd of die ons pad zijn gekruist.

Op onze Instagram pagina delen we met regelmaat de geschenkpakketten, promotionele artikelen en cadeaus die we voor onze klanten verzorgen. Leuk als je ons volgt, dan ben je altijd up to date.

Plus in deze video zie je hoe jouw kerstcadeaus en kerstpakketten er uit kunnen zien.

Daarnaast vind je onder op de home page een carrousel van cadeaus, give aways en relatiegeschenken die we reeds mochten verzorgen.

Deze selectie is slechts een greep uit de mogelijkheden. Vergeet niet, zelfs the sky is geen limit ;-).

Meer informatie

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen? Bel of stuur een whatsappbericht op 085-060 24 68. Uiteraard nemen ook graag met jou contact op. Je kunt hiertoe onderstaand contactformulier invullen.
  Ik wil regelmatig op de hoogte gehouden worden van leuke weetjes, acties en nieuwe blogs van La Touche Magique.
  La Touche Magique mag mij benaderen op basis van de door mij ingevulde gegevens.

  Op de hoogte blijven

  Op onze social media kanalen plaatsen we regelmatig berichten en foto’s over waar we mee bezig zijn, wat ons bezig houdt en krijg je dus ook een indruk van wat La Touche Magique voor jou kan doen. Misschien vind je het leuk ons te volgen.

  La Touche Magique is ook te vinden op www.relatiegeschenken-info.nl.


  La Touche Magique, daar pak je mee uit!

  VERRASSEND

  ORIGINEEL

  NIET STANDAARD

  THE SKY IS THE LIMIT

  Start typing and press Enter to search