Referenties

Staat jouw referentie hier binnenkort ook bij?

Een lach op het gezicht, een blije ontvanger, een tevreden klant, dat is waar La Touche Magique het voor doet. Hopelijk staat jouw referentie hier binnenkort ook bij.

Jouw enthousiasme over La Touche Magique kan je ook kwijt op https://goo.gl/maJR9r. Vergeet het aantal sterren niet! Je hebt hier wel een google account voor nodig. Mocht je die niet hebben, dan kan je op mijn facebookpagina een recensie kwijt.  Of je mailt mij jouw bevindingen en ik plaats het op deze website.

 • Google review 5 sterren voor La Touche MagiqueSonja heeft goed met ons meegedacht en mooie cadeaupakketten geleverd!

  Annelies de Bruin
  Annelies de Bruin
 • Review 5 sterren voor La Touche Magique Ik heb zo geen groene vingers en ben veroordeeld tot vetplanten, en zelfs die staan er bij mij treurig bij! Maar gelukkig zag ik bij La Touche Magique mijn oplossing. Mijn eigen ecosysteem. Het was even aanmodderen, korreltje hier, beestje daar, plantjes en mosjes erin. Lampie aan! Wauw wat gezellig! Dankjewel 🙂

  Belinda Brugman
  Belinda Brugman
 • Een origineel cadeau voor iemand die 50 wordt? Iemand die alles heeft. Laat maar aan La Touche Magique over. Sonja verdiept zich in diegene voor wie het cadeau is. Resultaat: een wijnfles met een gepersonaliseerd etiket. Een fles zonder wijn, maar met wijnopener, wijnschenker, wijnring en bieropener er in. Dank je wel voor je creativiteit, het meedenken en het nog kant en klaar aanleveren ook. Dat is de magische touch.

  Erik van Gelderen
  Erik van Gelderen
 • Ik ben heel blij met de foto's op aluminium van mijn hondjes Ruud en Takkie. Ze prijken inmiddels op mijn kast. Ik ben La Touche Magique heel dankbaar en ben heel tevreden over de dienstverlening. Lees er hier meer over.

  anoniem
  anoniem
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueSonja heeft mij geweldig geholpen met het bedenken voor een origineel cadeau! Sonja inventariseert goed wat je wensen zijn en komt dan met een aantal voorstellen. De communicatie ging heel snel, wat ik erg prettig vind. Van tevoren geeft ze duidelijk aan wat te verwachten en de tijdslijn. Het cadeau werd mooi ingepakt en de ontvanger was erg blij met dit originele cadeau. Voor een volgende keer klop ik zeker weer bij Sonja aan!

  Sandy Gerritzen
  Sandy Gerritzen
 • Review 5 sterren voor La Touche MagiqueDeze zomer zou ik opa worden van een tweeling, en daar hoort natuurlijk een cadeau bij. Mijn opa maakte herdenkingsborden/tegels voor de kleinkinderen dus die traditie wilde ik eigenlijk voortzetten. Helaas ben ik zelf niet zo handig dus heb ik contact gezocht met Sonja van La Touche Magique met de vraag of zij kon helpen. Dit had ze nog niet eerder gedaan maar het idee maakte haar enthousiast en samen zijn we aan de slag gegaan. Het mooie was dat ik mijn ideeën vrij kon spuien en dat Sonja in de gaten hield of het ook (technisch en financieel) uitvoerbaar was...… Sonja's enthousiasme was aanstekelijk en hoewel ze soms zei "het is weekend tot maandag" kwamen de voorstellen/voorbeelden toch gewoon op de zaterdag binnen! Uiteindelijk hebben we gekozen voor twee spiegels met een gegraveerde tekst op de voorkant en ruimte voor een persoonlijke boodschap op de achterkant. De kids kwamen vroeger dan gepland maar ook dat was geen probleem, er werd gewoon maat werk geleverd. Ik heb er uiteindelijk voor gekozen om de cadeaus zelf op te halen en ik kan zeggen dat er goede koffie geschonken wordt.. Al met al een prima, enthousiaste maar ook professionele service die ik zeker kan aanraden!! P.s. in het echt zijn ze nog veel mooier dan op onderstaande foto...spiegels en fotograferen daar was wat mee.. Geboortecadeau - La Touche Magique

  Marcel Gosselink
  Marcel Gosselink
 • Review 5 sterren voor La Touche Magique Ik kan La Touche Magique echt aanraden. Sonja heeft ons aan een mooi kado geholpen voor een 25 jarig huwelijk van vrienden!

  Bianca Kaus
  Bianca Kaus
 • Net voor de zomervakantie waren er nog al wat mensen die we wilden bedanken. Mensen die het afgelopen jaar zich op wat voor een manier dan ook hadden ingezet. We waren op zoek naar niet al te standaard cadeautjes en wel persoonlijk. Kort daarvoor heb ik Sonja leren kennen. Een zeer bevlogen, gepassioneerde onderneemster met een geweldig leuk bedrijf. Daarbij ook nog eens een ontzettend leuk en lief mens. Ik vroeg aan haar of zij iets voor mij kon betekenen wat betreft de cadeautjes. Meteen kwam ze in actie. Ze stelde goede vragen om wat dingen helder te krijgen en ze kwam met allerlei leuke cadeautips. Sonja luistert zo goed naar wat de klant aangeeft. Daarbij onderneemt ze zo snel actie waardoor alles heel snel was geregeld en snel in huis. Alle cadeautjes hebben we laten graveren wat het persoonlijke tintje gaf. De volgende keer weet ik waar ik aanklop als ik op zoek ben naar iets origineels en persoonlijks.

  Femke Graveth
  Femke Graveth
 • Google review 5 sterren voor La Touche Magique La Touche Magique heeft meegedacht met mijn cadeau voor moederdag en kwam met verschillende leuke suggesties. Het uiteindelijke cadeau werd zo mooi verpakt dat de verpakking zelfs als cadeau gezien kan worden.

  Erik van Gelderen
  Erik van Gelderen
 • Vorig schooljaar had Sonja, bij mijn klas, de rol als klassenouder op zich genomen. Deze taak bestaat o.a. uit het verzorgen van een cadeautje bij de verjaardag van de leerkracht, of bij ziekte of andere uitzonderlijke gebeurtenissen. Deze taak heeft zij als geen betere uitgevoerd. Ik ben dit jaar nog nooit zoveel verwend geweest met zelf bedachte, zeer creatieve en persoonlijk getinte cadeaus. Herfstvakantie, Pasen, Kerst, verjaardag etc.  Ze liet geen gelegenheid voorbij gaan of ze had een supercadeau voor je gemaakt met weinig kosten en met heel veel creativiteit. Haar vindingrijkheid hierin was enorm. Elke keer was ik door haar creativiteit en het persoonlijk getinte uiterlijk van het cadeau verrast. Wat ik ook erg leuk vond, was dat ze de kinderen er zo goed bij betrok en ze kon enthousiasmeren voor haar idee van het cadeau. Al met al een echte aanrader voor het benaderen als je iemand een cadeau wil laten bezorgen wat met veel creativiteit, inventiviteit en een persoonlijke tint gemaakt is.

  Maria van Moorsel
  Maria van Moorsel Basisschool Op De Horst
 • Ik wil je mijn complimenten geven voor de manier waarop jij altijd de cadeaus regelt voor de familie. Jij weet de juiste dingen te vinden en ze creatief te verpakken en te presenteren. Gewoon SUPER !!

  Marijke Arens
  Marijke Arens


La Touche Magique, daar pak je mee uit!


La Touche Magique, daar pak je mee uit!

creatief

origineel

verrassend

waardering

Start typing and press Enter to search